Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül? (beszélgetés)
Nekem Szíj Melinda volt a kedvencem. Engem mindig úgy elbűvölt, mikor a színpadra állt, és ahogy előadott, énekelt. Bár lehet, hogy jobb neki, hogy nem nyerte meg, én neki drukkoltam.
Szerintem nagyon jók mind a ketten. Nagyon szívesen megnézném a döntőt is. Talán ha választanom kéne inkább a Renit mondanám, bár nem is tudom…:) Az ő stílusa közelebb áll hozzám. Én nem vettem még észre Attila rángatózásait:D:D
Igen, nekem sem jön be nagyon, részben ezért a hülye rángatózásaiért :)
ez a Kokeny Atilla nagyon uncsi nincs egy kis rugalmassag benne lehet jo hangja van,de mikor egy komolyabb darabot ad elo csk megall a szinpadon es gorcsosen rangatozik,szanalmas.
Ő nekem is tetszett!
Igaz,amikor kiesett,épp nem volt olyan jó,de akkor sem neki kellett vona kiesni.
Van benne mega, csak vagy nem az fog nyerni, vagy már kiesett. Csonka Andreasnak is bent kéne még lenni!! Simán lehetne megasztár.
Ez így van!és figyelnek arra is,hogy legyen győri is,mert Fekete Dávid esetéből lehetett tanulni,miszerint sok a lokálpatrióta és nyomja az sms-eket,persze azért,mert a megyében magasabb az életszínvonal,mint pl BAZ-ban.
Minden marketing és üzlet a megasztárban,de hogy MEGÁK nincsenek benne,az biztos :)
Épp a vasárnapi ismétlésben láttam újra Sonját.Hát nagy melléfogás volt,hogy nem juttatták tovább,mert a döntősök nagy része elbújhat mellette!És nem ő az egyetlen,aki kiesett,pedig sokkal jobb,mint azok,akik bekerültek.
Nem figyeltétek meg,hogy van egy olyan koncepció,hogy kell legyen egy gyerek(Annácska),kell tinibálvány(Bence,Dávid),kell egy "a nép szerencsétlen,sanyarú sorsú gyermeke",akiből hőst lehet faragni(Szíj Melinda),kell külföldi(Saunders),kell egy szexi-lady(Reni),kell "kisebbségi"(mondjuk,az itt több is volt-van),stb,stb...és jó esetben esetleg még bekerül 1-2 tehetséges emberke is!:)
Szóval ez már rég nem a tehetségkutatásról szól,hanem a nézettségről,a show-ról.
Bent tartották őket, mert az alap közönséget szórakoztatják, jót tesz a nézettségüknek a két tini.
Én se tudom mit kersnek itt.A Dávidot meg az Eszenyi Enikő "futtaja" ezt sem tartom igazságosnak,ahogy azt sem,mikor azzal védte,hogy mutál.Könyörgöm,akkor miért válogatták be?Miért nem mondták,hogy jó a hangod,de gyere vissza a következőre?
A Gusztos Bence, meg a Szelecki Dávid, se hangjuk se tehetségük, csak a sok kis tinédzser jányka beszavazza.
Az a véleményem, hogy a műsor címe Megasztár.Aki megnyeri lemezt csinál,interjúkra megy, fellépésekre jár, utazik.Nem tudom ebben a közegben elképzelni ezt a 11 éves lányt.Először végezze el az általános iskolát.
Na, tőle én is kivagyok. Nem ide való még. Legyen gyerek Megasztár, azt biztos megnyeri. Nem is értem, hogy már kétszer bent tartotta a zsűri.
Sonja csak volt ugye, amit nagyon sajnálok :(
Nekem kedvenceim:
Szíj Melinda
Kállay S.András
Sonja Classius-Clay
ha most sem esik ki patai anna én nem nézem tovább:-)
Nekem az Attila a kedvencem, szerintem ő a legjobb.
Igen,kicsit fura,hogy olyan jó pasi,meg a szülei sem senkik,és mégis olyan önbizalomhiányosnak néz ki.
:)
Nekem Saunders csak most lett szimpatikus.Nagyon szépen énekelte Mester számát,és imádom,hogy annyira szerény,szinte már félszeg (vagy az is)
További ajánlott fórumok: