Wellness a barátnővel vagy otthon anyucival (beszélgetős fórum)
Köszönöm a véleményeket!
Én is így gondolom, hogy ennek nem sok értelme van. Csak megerősítésre vágytam 😊
Szerintem tök egyszerű a válasz, nem vagy neki elég fontos.
És ráadásul remekül előrevetíti a jövődet, ami elől én mondjuk menekülnék...
Éjszaka anyukával alszik?
Milyen kapcsolat ez?
Amikor otthon vagytok, akkor a párod 0-24-ben vele van?
Nem hinném.
Gondolkodj el komolyan, hogy kell-e neked ez a kapcsolat.
Lehet pánikbeteg. Fogadjatok addig valakit mellé esetleg, vagy tényleg vigyétek el, természetesen nem 1 szobára gondoltam. A pánikbetegségnek van egy ilyen tünete, hogy bepánikol, ha úgy érzi nincs elérhető távolságban a segítség.
Mit csinál, amíg a párod dolgozik?
Értem. Csak leírtam a tapasztalataimat, hogy azért ennyi idősen ez lehet egy súlyos betegség első tünete is. Mi is utólag tudtuk meg, hogy ez már az volt.
De nyilván te ezt meg tudod ítélni hogy nem az, a pasi pedig pusztán ürügyként használja a mamát.
Nincs vele semmi gond, írtam is az elején.
Szimplán nem akar egyedül lenni...
Neked kell tudni, hogy tényleg "gond van-e" a mamával.
78 évesen éppen már lehet.
A pároddal kell ezt tényleg őszintén megbeszélni.
Menmyi idős a mama?
Nálunk is volt pár év hogy nem mentünk szinte sehova, mert a mama miatt készenlétben kellett lenni, ő is félt, meg voltak tévképzetei, mint utólag kiderült az már a demencia volt. De ugye az nem is mondvacsinált ok volt.
Nem tudom előttem, hogy volt...
28 és 38
Köszi😄
Szerinted a mamàval akarok wellnesezni? Csak ki bír otthon egyedül legalább 3 napot 😒 mondjuk nem, azért nem megyünk 😅😔
Nem maradnék otthon!
Menj és élvezd az életet,használd ki minden pillanatát!!!!!
Két dolgot
Vagy elmész egyedül/barátnővel/családdal nyaralni, vagy ha neked fontosak a közös élmények, de ennek ellenére sem hajlandó veled menni, beszélj vele. Ha nem lehet, akkor ennyi volt. Az enyém sem akart jönni kezdetekkor sehová. Kikészültem ettől. Aztán helyre billent az agya. Most jön, de megyünk külön-külön is. Ez így jó és tartható állapot.
Sziasztok
Pàrom nem jön el velem, még egy hétvégére se sehova, mert az anyját nem lehet egyedül hagyni egy éjszakára sem.... / nem kell ellàtni meg semmi, csak állítólag fél egyedül/ így több napos nyaralàsról nem is àlmodok 😔
Szeretnék véleményt kérni mit lehet ilyenkor csinálni?
További ajánlott fórumok:
- Első randinak wellness hétvége?
- Elmennétek hajóra dolgozni? Csak wellness munkák. Tapasztalatok is érdekelnek
- Szoktatok menni wellnessezni?
- Mentális wellness
- Probléma a volt barátnővel
- Szerinted el menjek valaha is azzal a barátnővel bulizni vagy ahová éppen akar aki én velem nem jön sehová? Egyszóval mindig csereben hagy!