Mentális wellness (beszélgetés)
:)
a lényeg az., ha Neked ez boldogságot nyujt, a többi az nem számit., ha gazdagodsz lelkileg és megörvendeztet akkor lehet az akárki és akármi..
van egy mondás..! mindegy, hogy mit és hogyan teszel, az legyen 99,999999% a Tiéd..:))
persze.! mindig csak pozitiv dolgokra cselekedetekre tetekre gondolok..:)
Nem Mo-n vagy? Ez a cl.ss fm (a)- a neten is megtalálod, nem tudom, van -e netrádiója, de gondolom, igen.
Igen, nagyon csípem, már régenis csíptem. van, hogy a fürdőszobában időzök, (nem sok vízzel, mert védem a környezetet) közben hallgatom, és elröppen két óra jó zenével és nagyon jó gondolatokkal. :-)
a rádiót még betudnám fogni., igy netten keresztül, azt tudom hogy régen a rádiónál volt, már nemis tudom pontosan a Danubius..?!
meg a neten látam a TV2-nél is munkálkodik..:)
látom, kedveled Öt..:D
Jaj de jó! Nekem is jó napom volt.
Csiszárt a rádióban hallhatod, nem tv-bn, hétfőtől csütörtökig, este -10ig, a dan.bius helyén van ez az adó. Tv-t én is alig nézek.
sziasztok szép jóestét Mindenkinek! :)
Csiszárról nem is tudtam, hogy ilyen pozitiv egy pasi.. az nagyon jó! ha a nagynyilvánosság elött is kiáll nézeteiért, nem nézem a müsort, mert nincsrá lehetöségem..
ma viszon kényeztettem magam., nem csak mentálisan., sikerült a fodrászhoz eljutni., és egyre jobban érzem magam a börömben..:))
Sziasztok! Remélem, jó napotok volt, nekem nagyon. :-)
Elfelejtettem írni, hogy a fórum címét a Csiszár Jenő-féle műsor felkonferálásából kölcsönöztem. Ebből nem nehéz kitalálni, mennyire szeretem ezt a műsort, ami pozitív gondolkodásra ösztönöz. Ti hogy álltok vele? Ismeritek?
szia!
egyszerü.. bejelölöd.! ráklikkelsz a jobboldali egérgombra ott kiválsztod a menüböl "másolás" és elmented ahova szeretnéd, de legjobb egyböl betenni a "saját zeneanyagok" programba és onnan le is hallgathatod.. legalábbis én igy csináltam, de ha nem megy, biztos találsz valakit aki kiismeri magát..:)
sok sikert és jó letöltést..
szeretetete és tiszteletet akkor kap az ember, ha adni is tud.. ez egy aranyszabály!
elsö lépésnek e két érzést tenném magamba rendbe ahhoz, hogy elinduljahassak..
ennek a kettönek az összesége már egy minöség, egy olyan életminöség, amit aztán minden követhet.. legyenek értékeink.. legyenek gyökereink.. erösek, de mégis szelidek..
ezen az uton mindenki találkozhat a pozitiv gondolkodással és ennek ezer szivárvány alakjával.. :))
Elis! léphetsz is nyugodtan., látom a korodnál fogva már teljesitetetted, amit lehetet, mért nem költözöl el otthonról.(!!) egy városba, uj munka vagy suli.. aztán jön minden szépen magától..:)
ez megoldható lenne..?
Igen, tudom. és tudod, optimistán, erőt adva végigcsináltam Timivel is, aki meghalt, de felálltam. Hiszek abban is, hogy jó helyre került...
Nem szabad azt gondolnom, hogy még egyszer megtörténhet, főleg nem mert önző gondolat lenne.
Borbi meg fog gyógyulni. :-)
Ismerem azt az érzést is. Nem panasz, de elmesélem. Kis faluból származom, ahol szeretek. Ahová férjhez jöttem, a mai napig nem fogadtak el, magáznak, sokáig idegennek éreztem magam, hiába vagyok állítólag nyitott ember. 11 évig éltem együtt a Dédivel, a férjem nagymamája, aki minden nap elmondta, ez nem az én házam. Már majdnem megőrültem, amikor rájöttem, ez nem mehet így, nekem kell váltanom..úgy értem, szemléletmódot.
A Dédi januárban meghalt. Utólag rájöttem, küldetésem volt. Hogy a mozgásképtelen napjait humorra, optimizmussal fűszerezzem AKKOR IS, ha soha nem ezt kapom.
Én is valami ilyesmit akartam írni. :-) Sokszor nem értjük meg az életünk nehézségeit, de visszatekintve, ha elemezzük, rájöhetnek, miért kaptuk a terheket. Hiszek abban, hogy van értelme a dolgoknak, a nehézségeknek is.
Sokan megkérdezik, vajon én sosem vagyok szomorú? De. vagyok. Sőt, csalódott, reménytelen, kiábrándult, tehetetlen is, de hitetlen megpróbálok nem lenni. Ilyenkor legjobb lenne elvonulni. De máskor jó, ha a barát nyitott fülekkel meghallgat...a bánatot, a sírást, dühöt. És nem felemlegeti, hanem csak hallgat. Van ilyen barátom, kettő. Három volt, egy meghalt, rákban 32 évesen... A másik is rákos..nekem sem könnyű, hogy csakis pozitív energiákat adjak neki. Most én vagyok a háttérben, nem panaszkodom, és adok magamból, ha nehéz, akkor is. Ez is a gyógyulását segíti, bízom benne.
a szülöiház, szülök, testvérek.. neked dolgod van ott, azért választotad öket, mert tanulnod vagy valamire tanitanod kell öket.. ha ugy érzed tanultál, vagy tanitottál akkor tissza szivvel odébbállhatsz.. , de az is elöfordulhat, hogy tovább állsz és ebböl tanulnak mások.. hát! ez nagyon egyedi.. probáld meg öket tiszta szivböl szeretn,i elfogadni.! olyanoknak amilyenek.. akkor talán könnyebb lesz és a kérdéseidre is válszt kapsz..:))
egy jó barát, sok jó barát az mindig nagyon kellemes.. látod.! azért van valami.(?!) amiért mégis csak érdemes még egy kicsit elidözni ottan..:)
- ha gondolod irhatsz az ézéseidröl, és akkor segithetünk az utad irányát "be"villágositani"..
Szia Elise!
ebben igazad van..
van egy nagy igaz mondás.. "..segit magadon az élet is megsegit.." lehet oly közhelyesnek tünö.(!) de ez van..
ha Te nem teszel a "dolgog ellen" akkor ki más..(?!) át kell értékelned az életed.. min változtatál, ha tehetnéd..?
Balog Bélától egy meditáciosanyag ami tiz fázisra épit.. a pontos megnevezése "tudatalatti tizparancsolata"
innen letöltehtö MP3-ba :)
az elmult évben sokat hallgatam Balog Béla Tizparancsolatatát.., nagyon tetszet.. most pihentetem, mert ugyérzem a lelkem behangolodot és most valami uj kihivásra vár..:)
amugy ismeritek..(?!)
bocsi! Sziasztok!:)) aki lemaradt volna..
én is örülök Neked!:)