Vonzás hatalma ész nélkül! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Vonzás hatalma ész nélkül!
A szeretet a kulcsa mindennek, mert ezáltal emelkedik a rezgésszintetek és így könnyebben megvalósulnak az álmaitok! :)
Szeressetek, önzetlenül!
Egy gondolat a szkeptikusoknak.
Nekem is volt listám,mikor vártam a párom. A mai napig őrzöm.Egészen megdöbbentő az egyezés a papír és a valóság között.Szóval kitartás csajok!Írjátok a listát,de pontosan ám,mert bejön.
Nagyon jó cikk, és ennél a résznél folyt a könnyem a röhögéstől:
"Mindegyikünk úgy van vele, hogy kösz édes, de van már otthon egy ilyen állatkám, nem kell még egy! "
Gratula! Mellesleg igazságokat tartalmaz. A vonzás törvénye, nem egyenlő a bambaságéval.:) Stb stb... De ez már egy másik mese. Még egyszer remek kis cikk!:)
Hű micsoda párbeszéd indult el itt!
Örülök, hogy sikerült olyan témáról írnom, ami ennyi embert megmozgat.
Hiszek én is a pozitív gondolatok erejében, de tudom azt is hogy tenni kell mindenért. Sajnos az életben semmit kapsz ingyen. Mindennek van ára, és mindenhez kell befektetni is. Energiát, időt, stb. :)
Példabeszédek. 10,24
A mitől retteg az istentelen, az esik ő rajta; a mit pedig kivánnak az igazak, meg lesz.
Nincs új a nap alatt,úgylátszik:-)
Nem biztos, hogy azonnal jön, de lőbb-utóbb mindenkit utolér a tettei következménye.
Nagyon sok embernél látom, hogy iszonyú durvákat szí, és sokan azt hiszik, előző élet miatt...hát a francokat.
Kívülről sokszor világít a miért, csak aki benne van, az nem látja, mert nem akarja látni.
Szerintem a világ működése OKÉ, még ha egy-egy helyzet igazságtalannak tűnik is, nem az.
emlékeztek még arra hány de hány ember van leszázalékolva jogosság nélkül!
mert lehetett?életerős ,fiatal emberek és rokkantak..
nekem erről aztán meg a véleményem.ok-okozat.
no comment.
ÖsszeKellene fogni.
A magyarok viszont széthúzóak.
"Gyáva népnek nincs hazája "
Nincs minden elesett ember mellett egy agilis segítő szándékú másik ember.. Általában beletörődnek a döntésbe.
Másrészről a fellebbezés sem vezet eredményre. A sajtó... milyen sajtó?
Milyen kemény vagy.
Tudod, ez sajnos itthon nem így működik.
Olyan súlyos betegeket küldenek vissza, akik megérdemelnék, de nem kapnak ellátást.
Erről a háziorvosom panaszkodott, milyen elkeserítő a helyzet. Ő nem érdekelt, mint ORVOS mondja, hogy rosszul működik a rendszer és igazságtalanul.
Szerintem ő jobban átlátja ezt, mint mi, nem vitatnám a véleményét.
Teljesen egyetértek!
Épp az a jó a vonzásban, hogy a maga szintjén megfelelőt vonzza be az ember: a normálisat vagy a kizsákmányolót. És egy szemléletes példa:
Engem nagygyon megbecsült a főnökasszonyom, mindig normális és igazságos volt velem. Aztán jött egy kolléganő, akinek előtte szörnyen idióta és szemétkedős főnöke volt. Mi történt? Ezt az új lányt rendszeresen letromfolta a főnökasszonyom olyanért, amiről a csaj nem tehetett...ugyanaz a főnökasszony...
Ja és az a kolléga, aki az előző munkahelyén végül (miután a többieket kirúgta a főnöke) egyedül húzta az igát, itt is ugyanígy járt: szépen mindenki elpályázott különböző okból és módon, és újra egyedül húzza az igát...
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- A smink hatalma a nők felett
- Kölcsönadok egy hatalmas összeget, írassak ügyvédi szerződést?
- A Most hatalma
- Ti hogyan vezetitek le a hirtelen jött, hatalmas dühöt pohártörés nélkül?
- Lynn Grabhorn: A vonzás hatalma c. könyvet olvasom. Sokszor...