Voltál már Hódmezővásárhelyen? Hogy tetszett? (beszélgetés)
Mostanában felkapott hely a Fekete Sas Kávézója, meghitt baráti beszélgetések céljára remek hely. Jó időben kerthelyiség is üzemel, különlegességek kedvelőinek is ajánlott!
A Kossuth-téren találod.
Közelében van a Sarokház cukrászda, sok-sok finomsággal, szintén rendelkezik kerthelyiséggel, nagyon felkapott hely, minden korosztály számára.
Konkrétan szórakozós, bulizós helyeket nem tudok ajánlani, azokból én már rég kinőttem...Úgy tudom, hogy a régi ifjúsági ház helyén szombatonként tartanak diszkót, könnyen megtalálható a Fekete Sassal szemben.
Ha majd átköltöztél, bizonyára megtalálod a legmegfelelőbb helyet!
Jut eszembe, diszkó van a Dobay-csárdában is, ez kissé távol esik a belvárostól, de nem a világvégén van azért.
Érezd jól magad!
Szia!
Rég jártál erre Te is!
Áldott, békés ünnepet neked és a többi olvasónak!
Jaj zizi, nehogy félreérts, dehogy zavar, nagyon örülök neked! Élc volt a kérdésem, nem érezted?
Bocsánatod kérem, ha esetleg félreérthető volt!
Amikor alszik a picúr akkor érek rá jobban netezni. Máskor inkább vele játszok...
Ha zavar akkor inkább nem irok ide...
Zizi, nem tudsz aludni éjszakánként? Nincs jobb dolgod, mint itt ülni 00.39-kor?
Legyen szép vasárnapod!
Akkor oda nem megyek én sem :D
Nem tudom, hogy melyikre gondolsz, de mostanában nem is nagyon voltam arra. Majd körülnézek már :P
Van valami üzlet a környékén?
Náluk is voltam már.
Egyszer. Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam.
Akiről említést tettem, a másik irányban van, Szentes felé.
Nem sokat mond. :P
Csak kb. 1 éve lakok itt. Amit a közelben tudok az egy vadászbolt mellett van.
Nem írok pontos nevet és címet, de ő van legközelebb a víztoronyhoz. KB. két éve dolgozik ott a közelben.
Mond ez neked valamit?
Bizony nagyon nehéz jó szakembert találni, én is azért járok hozzá, mert az előző fodrásznőmnél tanult, s tudja, hogy milyen frizurát szeretek. Persze a mestere lenne az igazi, őt senki nem éri utol, de rengetegen vannak nála, síma mosás-beszárítás bejelentéssel együtt is legalább 3-4 órát vesz igénybe!
9 évig jártam oda, de nem győzöm idővel.
Nagyon furcsa volt. Látni lehet a szentesi tv tornyot, szegedi viztornyot, stb. Ha kicsit jobb idő lett volna akkor még több mindent :)
Mi ahogy odaértünk már mehettünk is fel 2-en. Azt mondták, hogy addig maradunk ameddig akarunk, persze nem estig :D
Már megbeszéltük, hogy ha megint lesz alkalom akkor megint felmegyünk. Felejthetetlen élmény volt :)
Ugye milyen szokatlan az a perspektíva?
Jártam arra én is, jöttem a fodrásztól, s mindössze 2-3 személyt láttam lézengni.
Másfél órát fent lehettetek? Nekünk kb. negyed órát adtak, csoportonként lehetett fel- és lemenni, egyénileg nem bóklászhattunk! Ti most sokkal jobban jártatok.
Nagyon szupi volt a látogatásunk a víztoronyban :)
Nem kellett várni, nem volt szinte senki. Kb. 5-en ha voltak fent épp akkor. Jól átfagytam, de vagy másfél órát nézelődtünk :)
További ajánlott fórumok:
- Iszonyat megtetszett egy házas férfiú! Ti hogy reagáltok erre?
- Előfordult már veletek, hogy egy színházi előadás annyira nem tetszett, hogy első felvonás után hazamentetek?
- Ki szült Hódmezővásárhelyen és milyen élménye volt?
- Ha megcsókolt egy pasi akkor kijelenthetem hogy tetszettem neki ugye?
- Ti már hallotatok olyanról egy kapcsolatban, hogy a lánynak megtetszett egy másik fiú, és megmondta a barátjának, hogy helyesebb az a másik?
- Horvátország, Vir-sziget; Voltál már ott, hogy tetszett?