Ti már hallotatok olyanról egy kapcsolatban, hogy a lánynak megtetszett egy másik fiú, és megmondta a barátjának, hogy helyesebb az a másik? (beszélgetős fórum)
Ez eleve ellentmodas. Hogyan szeretheted a pasast, ha olyat mondasz neki, ami ferfiui onerzeteben serti? Lehet, hogy o is latott szaz szebb es szabalyosabb arcu lanyt, mint te, megsem jott ra holmi al "oszintesegi roham", amit te feltetlen oszintesegnek akarsz feltuntetni.
"Nezd csak dragam, az a fiucska sokkal szabalyosabb arcu, szebb pofiju, mint te es ha nem lennek veled, akkor elmennek vele egy menetre, de ugye nem sertodtel meg, en teged szeretlek...." - valahogy igy hangzott el, ugye?
Tudod, mit igazad van. Vezess listat a haverod testi hianyossagairol, aztan fizesd be egy arcplasztikara. Ha szeret, akkor kes ala fekszik es neked lesz a leghelyesebb pasasod a kozmoszban.
ez valami buta liba lehet,vagy pénz miatt választotta,mert akit magunk mellé választunk,azt nem egy-két évre válasszuk,hanem általában életünk végéig!!
szoval ez egy buta liba lehet!!
Óvodás téma.
Volt már ilyen a nagyvilágban és gondolom lesz is...
Idegesítésre tökéletes!!!3:)
(imádom,ha "megvernek"...:DDD)
Soha életemben nem hallottam ilyenről :O
Ilyen létezhet???:O
:D
milyen kérdés már..Igen,hallottunk.
és?van még kérdés,vagy csak statisztikát készítesz?
Megtörténik; és akkor mi van?
Egy császárné és királyné esetében fordítva megesett... bár egyiknek sem lett jó vége...:(
(Sissy-József; Diána-Károly)
Az én párom kifejezetten nem egy top modell pasi, de nekem Ő a leg... Külömben nem lenne a párom.
A szépség amúgy is múlandó, de nekem ő mindent megad amire szükségem van. Lehet vele jókat beszélgetni, számtalanszor bizonyította, hogy a legnehezebb pillanatokban is mellettem van, anyagi biztonságot nyújt, és mellesleg az ágyban is figyelmes, szenvedélyes.
Akkor mit foglalkozok én a helyes haverral????? Esélye nincs.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?