Ha megcsókolt egy pasi akkor kijelenthetem hogy tetszettem neki ugye? (beszélgetés)
Van neki bőven hibája igen...
Az ne szamitson h mit gondol rolad (amennyiben nem vagy olyan)! Biztos rengeteg hibaja van a pasinak is csak most nem akarod latni! Ne engedd h rongalja az onbizalmad! Ne ragodj ezen! Az emberek beszelnek.. Mi legyunk huek magunkhoz az elveinkhez! Cselekedj magad modjara s vallald a tetteidet s ne szegyelld magad ertuk! Ugyis mindig lesz valaki aki dumaljon.. Akit lehet allits le! Akit nem azt felejtsd el! Ennyi.. Ne egy pasi ebresszen ketelyeket benned! Ez mar buszkeseg kerdese.. :D
Kattanj már le erről a srácról, hogy mit érzett mit gondolt úgy sem fogod kitalálni.
Ha meg örökké a múltban élsz soha nem lesz jövőd.
Lapozz végre, ennek már vége, annyi volt amennyi lépj tovább.
Ha egy pasi megcsókol,az a leg biztosabb jele annak,hogy undorodik tőled.
Ha megcsokolt, biztos tetszel. De ez meg nem jelent komoly folytatast. Barmi megtortenhet. :)
gyorsabban elfelejtened, ha nem nyomozgatnal utana :)
Vagy igen, vagy mazohista. Vagy a főnöke vagy. Vagy hozzád akar költözni, hogy megússza a rezsit. Vagy unatkozik, és veled óhajtja elütni szabad óráit.
Azért ne aggódj, biztos nem undorodik tőled:)
Ilyen esetben igen :D Mert ha nem rakja ki a csaj a képeket, akkor nem tudtam volna meg sehonnan, hogy visszament hozzá....
tyű,te ezt még tudod követni?
Én elvesztettem a fonalat.
a facebook biztos forras :)
Nem amiatt ejtett akivel most van. Előbb hanyagolt, majd összevesztünk és utána ejtett :D Aztán rá 3 héttel jöttek össze. Ezt a 3 hetet a facebookról tudom ahogy felrakta a csaj a képeket. De szerintem mikor velem volt, akkor még nem volt meg neki ez a csaj. Esetleg másik...de nem ez akivel most van.
Majd ha megkéri a kezed, akkor tutira odavan érted :DDD
ha mar massal van, miert erdekel? biztos tetszettel, ha megcsokolt es randira hivott, de ha ejtett masert, keress te is mast. gondolom meg tini vagy, lesz boven reszed csokokban :)
Egyáltalán nem biztos, hogy bejössz neki, de ha már kéznél voltál.... :)
Nem....tudom :D Ugye én kezdeményeztem nála beszélgetést legelőször. Tudja hogy hátsó szándékom volt, mert tetszett nekem és szerettem volna valamit tőle. Én is gyakran kerestem őt. De eleinte a randikra mindig ő hívott el. Én soha sem mondtam neki eleinte hogy "Mit szólnál egy találkozóhoz?" vagy ilyesmi, hanem ő kérdezte meg hogy "Mit csinálsz pénteken, volna kedved eljönni sétálni?" vagy pl mikor moziban voltunk nem mondta meg hogy hova megyünk, csak húzta az agyam hogy meglepi. Nagy meglepi tényleg :D de így volt hogy kb meg akart lepni. Meg ő kezdeményezte az első csókot, ő ölelgetett meg engem mindig stb.
Hát, legalábbis nem undorodik tőled.
Azt mindenképp jelenti,hogy ő is akarta,ami történt.Elég nevetséges lenne,ha azt mondaná ezután,h ráakaszkodtál.Egyébként kinézed belőle,hogy ezt tenné?
Tündérem!Miért fecsérelsz ennyi energiát nyílvánvaló,felesleges butaságokra?Nézd kívülről a helyzetet!Ha a barátnődnek lenne tanácsra szüksége ebben a szituban,Te hogy látnád?Mit mondanál neki?
Ergo-Ha fontos lennél neki,mindig keresne...és csókolna...és.... :)))
És az miért baj a mai trendi világban? :D nem is értem, mit zavar? :D
ne finnyáskodjatok...az őszinte szerelemnél a nem nem számít
Nem,éppen ez volt a másik ok amiért kicsit megrettentem:))
Az első meg az,hogy nem vagyok nő:D:D
Miért? Te is ismered a srácot? :D :D :D
Hú,kicsit megijedtem a válaszodon..először úgy értelmeztem,hogy engem akar lefektetni az a valaki..:)
Fél ország víz alatt, te meg ezen rísz?
Mert vissza is ment. Csak nem tudom szóba kerülök-e esetleg ha valamikor ezzel a közös ismerősünkkel beszél. Cikinek érzem ha azt fogja mesélni hogy ő nem akart tőlem semmit csak én erőltettem. De én semmit sem erőltettem ilyen szempontból. Mert ő kezdeményezett mindent.
Azóta beszerezte ezt az újat, na.
Amúgy biztos tetszel neki, és fogadok, hogy le is akar fektetni. Úgy van vele, hogy könnyű numera.
Az ominózus csók óta beszéltetek? hogy viselkedik?
mert ez egyáltalán nem derül ki egyik írásodból sem..
Aha,tegnap meg itt ríttál,hogy a volt pasid visszament az exhez..
Most akkor hogy is van ez?
További ajánlott fórumok: