Azért nem keres a randi után mert nem tetszettem neki? (beszélgetés)
Már én is úgy vagyok vele, hogy ha ennyire nem érdeklem, jobb nekem is ha nem húzzuk egymás idejét meg energiáját.
Mert napi 12 órákat dolgozik, néhány nap nappal, aztán éjszaka. De kételkedem abban, hogy egy hello, mizu ne férne bele.
Én azt is kinézem, hogy a haverja mondogatja neki, hogy jó lennék neki, meg próbálja meg velem. Aztán őt nem érdeklem igazán.
Annyit írtam neki, hogy én a jövőhéten nem érek rá. Pont.
Erre írta, hogy hát sajnálja.
Erre már nem írtam.
pontosan,azt sem tudja mit akar
mindenesetre ,ne omolj össze, van ilyen is,majd lesz más is,sok van még a nyárból
Nem társkeresőn ismerkedtünk meg, hanem az ő haverja, meg az én nővérem ismerik egymást. És ők ismertettek minket össze.
Állítólag nem egy csajozós, meg nehezen ismerkedik.
Ma reggel írt, hogy ezen a héten sok a dolga, de jövőhéten szabin lesz, és akkor talizhatnánk ha van kedvem.
De semmi kedvem már.
érdekes
Köszi!
Ha esetleg újra keres, majd leépítem.
Akkor zárd le magadban ezt a történetet és ismerkedj tovább!
Mások megkérdezése és véleménye nélkül is tudni fogod azt, mikor valóban kellesz egy pasinak.
Sok sikert!
Tényleg az van, hogy nem érdeklem.
Amíg nem találkoztunk, folyton írt. Ha 2 napig nem volt üzenet, akkor írt hogy mi van velem. Amíg nem volt randi, érdekeltem. Azóta nem.
Őszinte leszek: nem fog irni,ha egy pasi akar egy nőt tartósan,akkor teper.
Jó tipp: menj el sportolni,még mindig több férfi sportol,mint nő. Járj strandra, mozogj, itt a nyár, számtalan lehetőség az ismerkedésre.Ne görcsölj,ezt a kóklert meg felejtsd el.
Neked kell eldönteni, hogy ez elég-e így neked ebben a formában. Én biztos megírnám neki, hogy ha érdekelnélek akkor nem 2 hetente egy mondat erejéig keresnél vagy havonta egyszer találkoznál velem és hagynám a francba.
Ha egy pasi akar valamit egy nőtől az nem így viselkedik.
Egyébként ma írt nekem. Azt írta ne haragudjak, hogy régóta nem írt, de rengeteg a dolga, sok a munkája + egyéb intézni való dolgai. És majd kb 2 hét múlva már nem lesz ilyen elfoglalt.
Írtam neki, hogy rendben, semmi baj.
Erre már nem válaszolt.
További ajánlott fórumok:
- Azért fórumozok, mert keresem a hasonló gondolkodású emberkéket.
- Valóban szeretne tőlem komolyat vagy csak azért keres mindig, mert nincs más?
- Miért lesz olyan visszafogottabb egy férfi a randi után? Leveleztünk addig, de már régóta ismertük egymást, tehát nem azért mert meglátott
- Azzal vigasztalom magam, hogy csak azért nem keres a srác...
- Bababarát szállodákat keresek ami azért még megfizethető!
- Tépőzáras, tapadós, dobálós játékot keresek a neten?Milyen címszavak alatt keressem?Szerintem rosszul keresem azért 0 a találatok száma:)