Víz alatti epilátorral mennyivel kevesebb a fájdalom,mint a sima epilátorral? (tudásbázis)
Csak nekem ne vérezne meg ne omlana ki.S
olyan jó lenne,mert hosszan szőrtelen marad az ember utána,borotválni utálok.S.
A karomat össsz kétszer epiláltam le pont a nyári melegben,úgy kiomlott és begyulladt a bőröm,olyan durván néztem ki hogy nem tudtam volna akkor rövidujjúban kimenni az utcára
erre sajna azóta sem lelek megoldást úgyhogy ezeken a helyeken maradt a borotva:(
Nekem nem víz alatti van,de én annyira erős fájdalmat nem tapasztalok vele,hogy belehalnék,pedig abból következtetve,hogy sötét hajú vagyok és a bőröm sem hófehér,a szőrtetem is inkább az erősebb kategóriába tartozik....és én teljesen csupaszon szeretem magam MINDENHOL.
A lábamon teljesen oké,csakis epilálom,a karomon is bírnám elvileg csak ott a bőröm omlik ki,ezért nem csinálhatom,viszont intim helyen és hónaljon sokkalta vékonyabb a bőr na ott tényleg fájdalmas.És emellett vérzik is!!
Én vhogy nem hiszek benne,hogy a víz ezen segítene,se vérzéscsillapításban,sem fájdalomcsökkentésben.Vannak olyan epilátok amikhez külön olyan fejet is adnak,ami hónaljra és bikinivonalra való,azt mondta maga az eladó az üzletben,mikor egyszer utána érdeklődtem,h az is csak annyiban más,hogy kevesebb szórszálat tép ki egyszerre,slussz....ha meg még be is gyullad a bőröd,végképp ne várj vsodát a vizestől,vki vagy bír epilálni,v nem......
További ajánlott fórumok:
- Fogyás, ahol nem az idővel, hanem a türelmetlenséggel állunk hadban...Nyárra már mutasson valamennyivel kevesebbet a mérleg
- Mennyivel viszel haza kevesebbet az új adózással?
- Beutaló gyógyfürdőbe! Mennyivel kell kevesebbet fizetni? Tényleg hatásos a gerincnek a gyógyfürdő?
- Gyed alatt születik meg a második baba, mennyivel kapok kevesebb gyedet?
- Kinek mennyivel lett kevesebb a fűtésszámlája az ÁFA csökkenés miatt?
- Mennyivel kevesebbet kapok kézhez GYEDnél ha a bruttóm 120ezer volt?