Virsli leveles tésztában vagy réteslapban recept





1 cs.levelestészta(ált.-ban mindegyik fajtából ugyanakkora a súly)vagy
2×4db réteslap
20-30dkg trappista vagy bármilyen félkemény sajt
8 db virsli
vegeta
majoranna
én szokta bele rakni mindenféle párolt zöldséget is
A Virsli leveles tésztában vagy réteslapban elkészítési módja:
a tepsi formájára kinyújtom a leveles tésztát,amit előzőleg 4 részre vágtam,lesz 4 hosszú csíkom,míg nyújtom már fő a virsli,ha megfőtt ráteszem a hosszú lapra,majd megszórom reszelt sajttal,párolt zöldséget teszek még rá(el is maradhat)fűszerezem,és az ujjammal összecsípve,az egész csíkot lezárom,majd megkenem tojássárgával,jó forró előmelegített sütőbe tolom,majd később mérséklem a hőfokot
a réteslapokat duplán használd így tartalmasabb,nem szakad könnyen
jó étvágyat
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: cirka, 2009. febr. 14. 21:16
A virsli leveles tésztában vagy réteslapban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.