Veszprémben, vagy Fehérváron hol lehet bárszéket kapni? (tudásbázis)
7. cafemano
2008. jún. 21. 16:14
Székesfehérváron a Mátyás király körúton a Domus bútorboltban többféle stílusút is lehet kapni. Az Alba Plazától kb. 5. perc.
Persze lehet, hogy már nem is aktuális.
6. corinna (válaszként erre: 5. - Corinna)
2008. febr. 26. 09:12
esztella100- nak szólt
5. corinna
2008. febr. 26. 09:11
A bevezetőbe írtam: "Jó tudom bútorboltba, de kicsit konkrétabban"
4. corinna (válaszként erre: 2. - 9bc47feccc)
2008. febr. 26. 09:10
Hát nincs a közelembe Kika, de ma oda megyünk, mert van ott akciós bárszék, Tatabányára megyünk, mert az csak 74km tőlünk!!!:) Köszi
3. esztella100
2008. febr. 26. 06:32
Gondolom egy bútor üzletben:))
2. 9bc47feccc
2008. febr. 26. 05:16
Ha van KIKA áruház ezekben a városokban ,ott kapsz.Itt Törökbálinton legalább is van.
1. corinna
2008. febr. 25. 15:49
Sziasztok! Bárszéket szeretnénk venni! Nem tudtok olyan boltot, ahol lehet kapni! Jó tudom bútorboltba, de kicsit konkrétabban. Ma Veszprémbe voltunk egy bútorboltba, és egy lakberendezős bútoros boltba ami nem rég nyílt, de szinte semmi!
Akár privibe, akár ide várom a válaszokat. Köszike mindenkinek előre is.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos babának érdemes borostyánláncot venni fogzásra, vagy ilyenkor már nem szokja meg? Fehérváron hol lehet kapni?
- Tudja valaki, hogy a Kállay Miklós doktornál Fehérváron mennyiért lehet szülni?
- Székesfehérváron, Veszprémben, vagy Budapesten hol lehet anyaotthont találni?
- Mondsee pólót szeretnék venni. Tudja valaki, hogy Győrben, Veszprémben vagy Fehérváron hol lehet ilyet venni?
- Tud valaki Veszprémben olyan turit, ahol nem márkás, de csinos ruhákat jó áron lehet beadni?
- Van Veszprémben úszásoktatás két-három éveseknek, ahol a szülővel együtt lehet a gyerek?