Mondsee pólót szeretnék venni. Tudja valaki, hogy Győrben, Veszprémben vagy Fehérváron hol lehet ilyet venni? (tudásbázis)
6. Gummy (válaszként erre: 5. - 5fbb0bd9cd)
2009. dec. 6. 09:53
Köszi szépen!! :)
5. 5fbb0bd9cd
2009. dec. 6. 08:56
Győrben - Lajta/Ikva utcai kínaiban, a Bartók utcaiban (az eurós mellett) még kilógatva is láttam, a Fehérvári úti Interspar mellett a régi Diego helyén lévő kínaiban...
Mindenhol vannak rövidujjúak és ilyenfajták százával.
4. Gummy
2009. dec. 6. 08:52
Ez egy kicsit túl tág fogalom, mert én pl. Veszprémben nem találtam. Csak régebben, és akkor megígérte a kis kínai hogy hoz olyan méretet amit szeretnék, kb. 1-1,5 hónapig jártam be hetente, hogy hozott-e, de sajna semmi.
Meg most csak hosszúujjú pólókat lehet venni, de én rövidujjút szeretnék venni egy jópár darabot.
3. emagdi
2009. dec. 6. 08:42
bármelyik kínai boltban
2. Gummy
2009. dec. 6. 08:37
Ilyen pólókat szeretnék vásárolni, de sajna innen csak nagykeresek vehetnek. Hol tudok ilyet venni?
1. Gummy
2009. dec. 6. 08:35
Mondsee pólót szeretnék venni. Tudja valaki, hogy Győrben, Veszprémben vagy Fehérváron hol lehet ilyet venni?
További ajánlott fórumok:
- Nőgyógyász Veszprémben
- Születéstörténet Veszprémből...
- Tud-e valaki homeopátiás orvost Veszprémben vagy Székesfehérváron? Kérlek segítsetek!
- 6 hónapos babának érdemes borostyánláncot venni fogzásra, vagy ilyenkor már nem szokja meg? Fehérváron hol lehet kapni?
- Kismamikkal szeretnék megismerkedni, akik 2008.dec.-re várják a kisbabájukat és Veszprémben fognak szülni.
- Bolhapiac Győrben? Esetleg Veszprémben?