Tud-e valaki homeopátiás orvost Veszprémben vagy Székesfehérváron? Kérlek segítsetek! (tudásbázis kérdés)
8000Ft minden látogatás, egy darabig úgy gondoltam talán segít,de egyre többet folyt az orrom hiába szedem a golyócskákat! Vissza kellett volna mennem ,de nagyon sajnálom a pénzt rá( azzal a tudattal hogy előre szolt "ez nem lyan mint egy nátha ,minnél régebbi a betegség annál nehezebb a tüneteket enyhíteni" nekem gyerekkori allergiám van ,akkoriban az asztmámhoz kapcsolódott)
SZóval most elkeztem levenni ciciről a fiam :(
De ezért még a fiamat homeósbogyokkal kezelem, amit lehet! :)
Pesti címet tudok szerezni, egy ismerősöm csak
így gyógyítatta a gyerekeit, de elég szépen felnőttek.
Egyenlőre póruljártam ! a 3 fajta golyocskákból csak egyet tudtak megszerezni a gyógyszertárba! De még a neten se találtam róluk használhatót! :(
Felhívom a dokit holnap! Ezért fizettem ennyi pénzt! :(
Sajnálom, hogy nem sikerült.
Ki a zirci doki néni? Megírnád? Meg hogy mit intéztél nála
Sikerült a Szabadka dr.-on keresztül egy zirci dokinénihez bejelentkeznem! Szerdán megyek is!
Köszi a segítséget! :)
Szia!
Megnéztem, a Szabadka dr. minden pénteken rendel a magánrendelőjében a csnt-nél l6-l8-ig.De ha felhivod az sztk-t ott szerintem megmondják a telszámát, vagy a tudakozóba, mert az sajnos nem volt kinnt.
Ennyit tudtam.
Remélem segitettem vele.
VAlaki más esetleg!
NEm nagyon akarok Bp.-re menni! :(
Dr. Ubrankovics Gizella
tüdőgyógyász szakorvos
Veszprém Baláca u.37.
88/402-654 - időpontkérés
homeopátiával foglalkozik, legalábbis két éve még, azóta nem voltunk
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki jó, és nem túl drága fogorvost Székesfehérváron, vagy Várpalotán?
- Gyermekpszichológust keresek Veszprémben vagy Székesfehérváron. Tud valaki ajánlani?
- Ajánlanátok andrológiai magánrendelést Veszprémben vagy Székesfehérváron?
- Tudnátok ajánlani Endokrinológust Veszprémben vagy Székesfehérváron?Sürgős lenne
- Tud valaki Veszprémben vagy Székesfehérváron olyan fodrászt aki póthajfelvarrásal foglalkozik?
- Tudtok ajánlani reflexológust Veszprémben vagy Székesfehérváron?