Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Profi, tapasztalt, megbízható barátságos férfi fogorvos Székesfehérváron és Veszprémben fórum

Profi, tapasztalt, megbízható barátságos férfi fogorvos Székesfehérváron és Veszprémben (beszélgetés)

febr. 14. 07:20
Nanodental, Dr Nagy András.
11. Piri2000 (válaszként erre: 7. - Sirga)
febr. 14. 07:15
Köszönöm :) Milyen saját tapasztalatod van vele?
10. Piri2000 (válaszként erre: 4. - Matutinem)
febr. 14. 07:06
Köszönöm, igen, Te megértetted miért is férfire voksolok :) Nálam már többször is a férfiak is beleizzadtak rendesen a gyökerek kiszedésébe, iszonyat erőre volt szükség többször.
9. Piri2000 (válaszként erre: 6. - Alnisa)
febr. 14. 07:03
Köszönöm szépen :) Róluk mit lehet tudni?
8. Piri2000 (válaszként erre: 2. - Mirrmurr2)
febr. 14. 07:02
Köszönöm szépen :) Ez nagyon jó hír. Hol találtál ilyen szuper fogorvost?
7. Sirga (válaszként erre: 1. - Piri2000)
febr. 13. 17:48
Székesfehérváron Dr. Gécs Pétert ajánlom (Rózsa Dental).
febr. 13. 10:42

Székesfehérvár Dr. Serbán Tamás

Veszprém Dr. Újszászi Balázs, Becker Dental Dr. Becker Gergely

5. Borian (válaszként erre: 4. - Matutinem)
febr. 13. 08:34
Én nem szoktam húzatni. Viszont a tömésben sokkal ügyesebbek, precízebbek a nők, ők szoktak mikroszkópos gyökértöméssel is foglalkozni, kisebb a kezük, ami nekem külön előny, mert kicsi a szám, nagykezű pasival egyszer már megszenvedtem, berepedt a szám széle, mire végzett.
4. matutinem (válaszként erre: 3. - Borian)
febr. 13. 08:30
Én megértem a férfire vonatkozó kérését. Két női fogorvossal is megjártam, nem tudták kihúzni a fogam, meg kellett várni, mire jött a férfi kollégája, na ők pár perc alatt kikapták. Néha kell a férfierő.
3. Borian (válaszként erre: 1. - Piri2000)
febr. 13. 04:59
Értem a paramétereket, kivéve a férfit.
febr. 12. 21:15

Szia,

tudom, hogy nem pont ezt a választ vártad, nem tudok fogorvost ajánlani, csak szeretnélek megerősíteni abban, hogy sikerülhet rengeteg negatív tapasztalat után is megbízni egy fogorvosban :-)

45 éves voltam, amikor megtaláltam azt a fogorvost, aki sok-sok negatív tapasztalat, fájdalom és félelem után teljesen rendbetette a fogaimat, elmúlt a fogínyvérzésem, pótolta a hiányzó két fogamat és 10 éve rendezett és ápolt a fogsorom - és ami legalább ilyen fontos: nyugodtan ülök be a fogorvosi székbe :-)

Bízom benne, hogy te is megtalálod azt az orvost, akiben megbízol :-)

febr. 12. 20:13

Sziasztok!

Mivel rengeteg traumatikus élményem volt már fogorvosokkal és allergiásan reagáltam szinte minden érzéstelenítőre, ami marad, az meg nem hat - keresek profi, tapasztalt, ügyes és még barátságos fogorvost is - férfit - Székesfehérváron vagy Veszprémben. Előre is köszönöm.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook