Profi, tapasztalt, megbízható barátságos férfi fogorvos Székesfehérváron és Veszprémben (beszélgetés)
Szia,
tudom, hogy nem pont ezt a választ vártad, nem tudok fogorvost ajánlani, csak szeretnélek megerősíteni abban, hogy sikerülhet rengeteg negatív tapasztalat után is megbízni egy fogorvosban :-)
45 éves voltam, amikor megtaláltam azt a fogorvost, aki sok-sok negatív tapasztalat, fájdalom és félelem után teljesen rendbetette a fogaimat, elmúlt a fogínyvérzésem, pótolta a hiányzó két fogamat és 10 éve rendezett és ápolt a fogsorom - és ami legalább ilyen fontos: nyugodtan ülök be a fogorvosi székbe :-)
Bízom benne, hogy te is megtalálod azt az orvost, akiben megbízol :-)
Sziasztok!
Mivel rengeteg traumatikus élményem volt már fogorvosokkal és allergiásan reagáltam szinte minden érzéstelenítőre, ami marad, az meg nem hat - keresek profi, tapasztalt, ügyes és még barátságos fogorvost is - férfit - Székesfehérváron vagy Veszprémben. Előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Tud-e valaki homeopátiás orvost Veszprémben vagy Székesfehérváron? Kérlek segítsetek!
- Tud valaki Székesfehérváron megbízható, olcsó nyomdát? Naplót írtam a páromnak, szeretném kinyomtattatni, és beköttetni.
- Tud-e valaki jó pszichológust Székesfehérváron, aki megbízható és nem horibilis összegért praktizál.
- Gyermekpszichológust keresek Veszprémben vagy Székesfehérváron. Tud valaki ajánlani?
- Ajánlanátok andrológiai magánrendelést Veszprémben vagy Székesfehérváron?
- Tudtok ajánlani megbízható, jó optikát Veszprémben?