Tud valaki Székesfehérváron megbízható, olcsó nyomdát? Naplót írtam a páromnak, szeretném kinyomtattatni, és beköttetni. (tudásbázis kérdés)
A nyomdát általában 1 példányhoz nem ajánlom, mégpedig azért, mert a nyomdai előkészítést mindenképpen ki kell fizetned, az pedig több 10 ezerre rúghat.
Szerintem 5 ezer alatt megúszod, ha magad kinyomtatod, azután egy könyvkötővel bekötteted.
Remélem, a párod örülni fog egy ilyen egyedi ajándéknak!
Szia!
Én agárdi vagyok. Én megjártam mindent Szfváron ebben az ügyben. Copy G-t nem ajánlom, drágák. A Copystore tényleg jobb. Viszont a legolcsóbb a Gárdonyi PC boltban lenne, persze ha jársz arra, és nem plussz költség az a 20 km utazás. Én mndig odajárok, ha több oldalt nyomtattatok, mindig olcsóbban számolnak.
Az oldaluk, ahol elérhetőséget találsz:
Sok sikert és sok boldogságot kívánok!
Szia!
Klassz ajándék!!
A Copystore-nál is meg tudod csináltatni, ők kifejezetten kis példányszámú dolgokra specializálódtak: www.copystore.hu
8000 Székesfehérvár
Seregélyesi út 113. III/302.
(Vállalkozói Központ, Inkubátorház)
Nyomdát sajnos nem tudok, de könyvkötő is segít, illetve Copy General és társai is (ahol pl. diplomamunkát kötnek vagy vállalnak nyomtatást, spirálozást). A Copy General elérhetőségei: Székesfehérvár, Palotai út 25.
Tel./Fax: (22) 348-111; (22) 505-434.
Már csak árak és minőség miatt is érdemes körülnézni.
További ajánlott fórumok:
- DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e?
- Aki tanultabb, értelmiségi munkát végez, azok megbízhatóbbak egy szakmunkásnál? Hűségesebb stb?
- Tud-e valaki jó pszichológust Székesfehérváron, aki megbízható és nem horibilis összegért praktizál.
- Ismertek Székesfehérváron megbízható bébiszittert?
- Tudnátok ajánlani megbízható, jó magánfogorvost Székesfehérváron, de megfizethető áron?
- Valaki tud ajánlani megbízható, jól dolgozó kozmetikust Székesfehérváron?