Veszprémben tud valaki jó svédasztalos éttermet? /Akadálymentesített/ (tudásbázis)
Szia!
Őszintén köszönöm a tippet!
Ott ebédeltünk,szuper hely!
Kerekesszékkel gond nélkül bementünk,kérni sem kellett megcsinálták az asztalokat,extra kedvesek voltak! :)
Szia! Itt születtem, itt élek 42 éve. Nincs olyan hely,mint Bo-en a Trófea.
Van pár önkiszolgáló étterem és ennyi.
Szívből ajánlom a Séfkrajcárt, akadálymentesített, nagyon jó a választék, tiszta a hely, finomak az ételek és nem drága. 3 féle leves, főételek, köretek, desszertek széles választéka.
Lehet hogy van, de én nem ismerek olyat. Bár nem ott lakom, csak párszor megfordultam Veszprémben. Szeretemváros. :)
Szerintem a kisebb városokban eléggé lutri, hogy elfogy-e az étel egy svédasztalos étteremben.
Köszi a választ.
Azt hittem ez a svédasztal egy elterjedt dolog,mert itt az utcánk végén 2 étteremben is svédasztalos a kaja.
De nem baj,ezt az éttermet megnézzük! :)
Szerintem ilyen svédasztalos nincsen, mint Bp-en a Trófea.
A GUSTO13 akadálymentes, de nem svédasztalos. A kaja jó. :)
Sziasztok!
Segítsetek!Tudom,google a barátom,de abban nem tud segíteni,hogy valóban jó-e az adott hely,így szeretném ha segítenétek.
Veszprémben van-e olyan étterem ahol svédasztalos a kínálat és még finom is?Akadálymentes hely kellene!
Köszönöm a segítséget előre is!
További ajánlott fórumok:
- Nőgyógyász Veszprémben
- Születéstörténet Veszprémből...
- Tud-e valaki homeopátiás orvost Veszprémben vagy Székesfehérváron? Kérlek segítsetek!
- Egy igazi hagyományos lánykikérős, vőfélyes, nem svédasztalos lagziban milyen italokat kell szolgálni?Hány félét?
- 180 cm körüli csajok Várpalotáról, Veszprémből, Fehérvárról ide..
- Tudnátok ajánlani jó svédasztalos éttermet?