Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Veszprémben tud valaki jó svédasztalos éttermet? /Akadálymentesített/ fórum

Veszprémben tud valaki jó svédasztalos éttermet? /Akadálymentesített/ (tudásbázis)

7. ab3619a9cd (válaszként erre: 5. - Macska27)
2018. okt. 6. 18:45

Szia!

Őszintén köszönöm a tippet!

Ott ebédeltünk,szuper hely!

Kerekesszékkel gond nélkül bementünk,kérni sem kellett megcsinálták az asztalokat,extra kedvesek voltak! :)

6. ab3619a9cd (válaszként erre: 5. - Macska27)
2018. szept. 27. 11:43
Köszönjük szépen,ez nagyon jól hangzik! :)
2018. szept. 27. 11:39

Szia! Itt születtem, itt élek 42 éve. Nincs olyan hely,mint Bo-en a Trófea.

Van pár önkiszolgáló étterem és ennyi.

Szívből ajánlom a Séfkrajcárt, akadálymentesített, nagyon jó a választék, tiszta a hely, finomak az ételek és nem drága. 3 féle leves, főételek, köretek, desszertek széles választéka.

4. szeretekolvasni (válaszként erre: 3. - Ab3619a9cd)
2018. szept. 27. 11:16

Lehet hogy van, de én nem ismerek olyat. Bár nem ott lakom, csak párszor megfordultam Veszprémben. Szeretemváros. :)

Szerintem a kisebb városokban eléggé lutri, hogy elfogy-e az étel egy svédasztalos étteremben.

3. ab3619a9cd (válaszként erre: 2. - Szeretekolvasni)
2018. szept. 27. 11:14

Köszi a választ.

Azt hittem ez a svédasztal egy elterjedt dolog,mert itt az utcánk végén 2 étteremben is svédasztalos a kaja.

De nem baj,ezt az éttermet megnézzük! :)

2018. szept. 27. 11:10

Szerintem ilyen svédasztalos nincsen, mint Bp-en a Trófea.

A GUSTO13 akadálymentes, de nem svédasztalos. A kaja jó. :)

2018. szept. 27. 08:32

Sziasztok!

Segítsetek!Tudom,google a barátom,de abban nem tud segíteni,hogy valóban jó-e az adott hely,így szeretném ha segítenétek.

Veszprémben van-e olyan étterem ahol svédasztalos a kínálat és még finom is?Akadálymentes hely kellene!

Köszönöm a segítséget előre is!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook