Vendégeim közül valaki meglopott, hogy tudhatnám meg, ki volt? (tudásbázis)
Örüljön, hogy csak az. Engem lopna meg, akkor az orra is sérült volna.
Remélem, kiderül, ki volt az.
Olyan vagy mint az öregek akik ha nem találnak valamit a házban már azt jelenti,hogy egyik másik lop..
Felhozom nagyapám példáját.Nem talált valami pénzt és már mindenki lopósnak lett titulálva.Halála után egy szekrényben lett megtalálva jól eldugva,de olyan régi volt maga a sztori is,hogy a pénz le is volt járva,olyat már nem is forgalmaztak🙈
A te esetedben is,egy karóra kb olyan kicsi,hogy simán valahova beeshetett,vagy mit tudom én,ami miatt nem találod épp.
Hívd meg újra ugyan azt a három embert és add elő nekik a történetet, mintha egy másik társasággal fordult volna elő!
Figyeld a reakciókat! Aki a legszélsőségesebb véleménnyel van az lesz a tettes.
Tényleg,,a mentalistában volt hogy mindenki a körülnézett amikor feltették a kérdést csak a tettes nem.
Na ugye megmondtam:)!
:DDD
Köszi, hogy Rám gondoltál! ♥
Na ide az Agykontrollos "pohár víz technika" kell'.
Este lefekvés előtt csukott szemmel idd ki félig a pohár vizet, miközben felteszed a kérdésed, és kéred a választ rá. Kérheted álmodban, ezt használják a legtöbben. Reggel, mikor ébredsz, szintén csukott szemmel idd ki a maradék fél pohár vizet, és tedd fel azt a kérdést, és kérd a választ.
Tudni fogod, ki volt az.
Más: reakciókból is megtudhatod.
Közös vacsora, és elmeséled úgy, hogy nem gyanúsítasz senkit, csak hót nyugodtan előadod. Közben a kendőzetlen véleményed is mondd el szépen. Aki tagad, az sumákol. Aki segít, annak meg sem fordul a fejében, hogy ő lenne, mert tiszta a lelkiismerete.
No hát szívesen! :)
Igen valószínű, hogy mind hárommal megrottyan a kapcsolat.
nehéz lesz úgy találkozni hogy az embernek az zakatol a fejében:vajon te voltál?
Én úgy gondolom, nem hívnám fel őket, mert valóban nem szabad alaptalanul vádolni senkit.
Majd amelyiknek feltűnik, hogy nem jelentkezek, és rákérdez, akkor elmondanám, hogy mi történt, és inkább hanyagolnám a további kapcsolatot. Ha az illető felháborodik, akkor majd megpróbál segíteni kideríteni, hogy ki lehetett.
Szóval egy időre mindenkivel szemben távolság-tartásra rendezkednék be.
Gondold végig kinek volt lehetősége rá.
Volt valamelyik egyedül azon a helyen ahol tartottad?
Változott-e valamelyik viselkedése azóta? (kerül stb)
További ajánlott fórumok:
- Tegnap reggel meghalt az Édesanyám. Nekem az a gyanúm, hogy pszichiátriai gyógyszert is kapott a szomszédtól. Hogy tudhatnám meg?
- Segítsetek! Vasárnapi vendégeim részére egyszerű recepteket keresek!
- Hogyan tudhatnám meg, hogy allergiás vagyok-e a darázscsípésre?
- Hogyan tudhatnám meg valaki születési dátumát cselesen horoszkóp miatt, anélkül, hogy rájönne miért kérdezem?
- Hogyan tudhatnám meg lányom és unokám lakhelyét?
- Tudtok olyan honlapot ajánlani, ahol régi osztálytársakat, vagy azok jelenlegi címét tudhatnám meg?