Hogyan tudhatnám meg valaki születési dátumát cselesen horoszkóp miatt, anélkül, hogy rájönne miért kérdezem? (tudásbázis)
Igen ebből egy asztrológus már tud számolni a következőképpen. Meg kell adni adatokat az illető életéből. Én nem tudtam az órát, percet. Megadtam a gyerekekét.
Meg kellett adnom: mhely utazások, betegségek szerelmek,legfontosabb dolgok idejét.
Na megérkeztem. :D
Sajnos az ilyen lehetőségeket el lehet vetni, hogy közösségi portálok, mert nincs fenn egyiken se.
Kérdőívet, azaz adatlapot már töltött ki, az a baj. Bár talán lehetne íratni egy másfélét is, ez nem rossz ötlet, köszi.
Fogalmazást még nem tud írni a gyereke, mert nagyon kicsi. :D
És Tigris: nevét és születési évét tudom természetesen, de ebből mit lehetne megtudni? Számmisztika?
Írass a gyerekével fogalmazást a családi szülinapokról:-)
De ugye tudod, hogy házinyúlra nem lövünk?:-)
kedves kérdező!mit szeretnél megtudni az adott személyt illetően..?
Nevét tudod...? és a születési dátumát...?
üdv:
jajjugyeeznemarrólszól, hogy összeillenétek-e a bolygók szerint?
Egyébként ha beszélőviszonyban vagytok, akkor simán. Ehhez mondjuk nem ártana tudni, melyik fél vagy.
További ajánlott fórumok:
- A Nap, Hold, Uránusz, Szaturnusz, marsi karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján
- Numerológia- Sorsunk a születési dátumunkban és a születési nevünkben megírva
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- A Merkúr, Vénusz, Jupiter, Neptunusz, Plútó karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján
- Tud valaki részletes horoszkóp elemzést születési évből és napból?
- Születési horoszkóp