Vemhes nyuszit szabad fürdetni? (tudásbázis)
Lehet, hogy azért szabadultak meg tőle, mert ilyen kis koszfészek? :D
Nem segítene, ha csak szárazon kikefélgetnéd?
rendszeresen vannak dokihoz hordva, éppen ezert sem akartam hogy ha most megyunk az eves oltasert ilyen kisdiszn legyen. 3 éve vannak nyulaink, es mi sem durdetjuk oket, tiszta ahelyuk is, minden nap takaritva vannak. Csak szeretnek az udvaron lenni. Ennyi. A doki is azt mondta ott jol erzik magukat, jatszanak. Csak ez a fehér nyuszin jobban latszik.
Viszont a kérdés me nem aktuális, mert megszülettek a,kicsik :) és most velük van, majd kicsit megmosdatom utána.
Én sem fürdetnék nyulat.
De egy állatorvost megkérdeznék, nem bolhásság vagy bőrbaj miatt sározza- e magát a nyúl.
Szárazon, kefével-fésűvel lehetne talán letisztogatni a nagyját, ha elég szelíd ehhez az állatka.
Pótkérdésem: régóta vannak nyulaitok, és még sosem néztél a hátsójára?
Nem tudom, hogy olvastam, de azt hittem, hogy a vemhes egy nyuszi fajta:D
Na, mindegy....
Én sem fürdetném.
Voltak nyulaink, de sosem fürdettük őket.
Vemhes nyuszit meg én semmiképp nem fürdetnék, mert félteném, nehogy rosszul, vagy hirtelen, vagy erősebben nyúljak hozzá.
Azaz igazsag egy jo ideje vannak nyulaink es en nem szoktam oket durdrni, mert alapjaraton nagyon tozzta allatok. Nemreg viszont kaptam egy hofeheret, ami jo hosszuszoru is:) raadasul olyan, mint egy kisdiszno, szeret a sarban leeni :/
mikor nekem adtak, azt mondtak bak nyil, de oltason kiderult, hogynosteny es vemhes..huuh..na de mivel szegeny ugy nez ki mint, aki a kukabol jott, kicsit megfurdetnem. Valakinek van ebben tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Csak szerintem ciki még mindig fürdetni egy 13 éves lányt?
- 6 hetes kiscicát lehet fürdetni? Hasmenés után
- Ha a kutyámat kozmetikába akarom vinni, ott megszokták fürdetni, vagy előtte fürdessem meg?
- Miért nem szabad fürdetni a vemhes macskát?
- Meg szabad fürdetni a tengeri malacot?
- Lehet gyógyvízben fürdetni kisbabát/kisgyereket?