Véletlenül regisztráltam a Twoo-ra, hogy tudom törölni magam? (tudásbázis)
De jó,hogy elolvastam ezeket a hozzászólásokat,most kaptam egy e-mailt egy számomra teljesen ismeretlen nevűtől,hogy ismerősnek jelölt,így hát olvasatlanul töröltem a levelet.
Lehet,hogy én is így jártam volna,hogy akaratlanul regisztrálok az oldalra
Köszönöm a segítséget, így most végre töröltem magam az oldalról, én is.
Szép estét mindenkinek!
Felül menjünk a Beállításokra és a Fiók felirat mellett válasszuk a Szerkesztés opciót.
A “Felhasználói fiók állapota” mellett kattintsunk a “Fiók törlése” (nem túl kivehető, sötétített) feliratra majd nyomjunk a Mentés gombra.
A nagy Mégsem gomb mellett találjuk a narancssárga “profil törlésének folytatása” szöveget. Folytassuk ezzel, hogy töröljük magunkat.
Írjuk be a jelszavunkat és indokoljuk meg, hogy miért szeretnénk elhagyni az oldalt majd végül kattintsunk a “Profilom törlése” gombra.
Igen, akaratom ellenére történt, csak látom a levelet a levelezőmben, tényleg így volt, bármennyire hihetetlen!
Most megtaláltam a fiók törlést, de kéri a jelszót, amiről fogalmam sincs, csak a levelezőmből lépek fel oda, és nem tudok jelszót se.
Segítsetek légy szíves, ma véletlenül felkerültem erre az oldalra, még soha nem hallottam róla, de egy ismerkedős oldal. Épp a vezetéknevem nem szerepel, azon kívül e-mail, születési dátum, lakhely fent van. Akárhogy nézem, nem találom, hogy törölhetném a fiókot.
Valaki ismeri?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet törölni a regisztrációt (regisztráció törlése/tagság törlése)?
- Regisztráltam az rtlklub.hu-ra, hogy tudjam nézni az éppen futó műsort, de mégse tudom!:-( Hogyan tudnám törölni a regisztrálást?
- G-mail-es regisztrációmat hogy tudom törölni?
- Hogyan tudnék egy regisztrációt törölni, ha se a felhasználónevemet, se a jelszavamat nem tudom?
- Hogy lehet a regisztrációm itt a Hoxán törölni?
- Tudna valaki segiteni hogyan lehet egy Skype regisztraciot vegervenyesen törölni, megszüntetni a fiokot?