Hogyan tudnék egy regisztrációt törölni, ha se a felhasználónevemet, se a jelszavamat nem tudom? (beszélgetés)
..most ilyenkor tényleg mitévő lehet az ember? Ebbe nem akarok beletörődni, mert sajnos elég lökött csaj voltam 8 évvel ezelőtt, és nem vagyok büszke azokra az üzenetekre.
Nagyon pipa vagyok, hogy egyáltalán ilyen előfordulhat..!
"2001 NetContact Kft., Minden jog fenntartva"
Ez van kiírva a lap aljára. Szerintem felveszem majd velük a kapcsolatot, hátha tudnak valami elérhetőséget adni.
Valószínű, hogy sehogy!
Még ha törölnék is a google már eltárolta!
Ezért kell vigyázni, hogy hova mit ír az ember!
Hú, ez nagyon ciki! :(
Az oldal is megszűnt? Más néven nem tudsz regisztrálni rá, és úgy felvenni a kapcsolatot velük?
..és a rendszergazdának se tudok írni.
A minap beírtam a nevemet a google-be, és kihozott egy oldalt, ahová régen írogattunk az általános iskolai osztálytársaimmal. Ezeket az írogatásokat most láthatja mindenki. Nem értem, hogy milyen jogon, amikor ez mind privátban ment! (?) Amilyen e-mail címeket ad, - hogy kérjek segítséget, - azok közül egyik sem jó, mert minden levelemet visszakapom. Telefonszámuk nincsen. Ilyenkor mitévő lehet az ember?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet törölni a regisztrációt (regisztráció törlése/tagság törlése)?
- Regisztráltam az rtlklub.hu-ra, hogy tudjam nézni az éppen futó műsort, de mégse tudom!:-( Hogyan tudnám törölni a regisztrálást?
- Ha valaki tudja a netes felhasználónevem, jelszavam, akkor bárhonnan beléphet az én kontómra?
- Miért regisztrál egy illető a hoxára több felhasználó névvel?
- Ha regisztrált Facebook felhasználóként megnézem egy ismeretlen adatlápját, képeit, Ő látja, hogy én az adatlapján jártam?
- Hogyan tudom Facebookról törölni magam, ha nem tudom a felhasználónevem sem a jelszót?