Miért regisztrál egy illető a hoxára több felhasználó névvel? (beszélgetés)
Sziasztok,
Én is két névvel vagyok fenn. De a másik nevemmel nem szoktam fórumokba belefolyni, szavazni.Egy szóval semmi véleménynyilvánítás és kapcsolat felvétel/ápolás nincs vele.
De akkor miért van? Egy felhasználó egy titkos napló. A másik olyan titkos, hogy magamnak írom, a magam kis gondolatait/eszmefuttatásait. Csak a portálon kívüli életemből ismert személy/ek olvashatják. Számuk 1 és 5 közé tehetők :p
Ezért :)
1. Kidobták
2. Önként töröltette magát
a) összeakadt valakivel a bajusza
b) leégett valamiért
C) kiforratlan személyiség
A tettes visszajár a tett színhelyére.
Most értettem meg!!! Van az alábbiak között, egy hozzászóló, aki kritikán aluli stílusban vitatkozik több fórumon is. Eddig csak azt hittem, szegénynek komoly gondjai lehetnek, azért ilyen, de egyszerüen csak gyáva.
Ha valaki azért van fent több néven, mert nem szeretné a problémáját személyessé tenni, azzal szerintem semmi baj nincs. Szerintem
Több oka is lehet annak, hogy valaki 2 névvel vagy akár többel regisztrál. Nem kell mindjárt rosszra gondolni.
Engem letoltak és hiteltelennek minősítettek egy másik fórumon, mert nem raktam fel magamról képet. Nincs kedvem felrakni, és akkor mi van? Nem mintha bármi szégyellni vagy titkolni valóm lenne...
Természetesen nem bűn! Senki nem állítja ezt! :-)
Csak kíváncsi vagyok. :-)
Nekem is azért van 2 nevem, mert az egyiken vagyok általában, vannak személyes ismerőseim is. Ha viszont olyat szeretnék kérdezni, írni, amiről nem szeretném ha ők tudnának, mert magánügy, akkor kérdezem azon a néven.
Sosem vitatkoztam magammal :)
Kipróbáltam a szavazásokat, de nem találok szellemi kielégülést benne.
A tartalmas beszélgetések és véleménycsere a fórumokon érdekel.
Értem. Én ha regisztrálnék is mégegyzser azt csak azért, hogy újra szavazhassak! :-D
Szeetek szavazgatni.
Nekem teljesen hívatalosan és abszolúte a többiek tudtával, két nevem van.
Az egyik, ez, amivel most itt beszélgetek, ez egy régi, de kiléptem, mindegy miért, és utána valahogy vissza kellett jöjjek,hogy megkérjem hoxát, engedjen vissza a régi nevemmel.
Azóta megmaradt a másik is, azóta azt egyszer használtam még, mikor valaki arra küldött levelet.
Én is örülök, ha azt az egy mostani nevemet használni tudom, mert több néven futkosni, hát fárasztó lehet, bár van akinek ez még plussz játék is? ki tujda:DDD
Lehet, hogy saját magával beszélget.
Jó társaság :))
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Mikor regisztráltál a hoxára?
- Ha regisztrált Facebook felhasználóként megnézem egy ismeretlen adatlápját, képeit, Ő látja, hogy én az adatlapján jártam?
- Hogyan tudnék egy regisztrációt törölni, ha se a felhasználónevemet, se a jelszavamat nem tudom?