Regisztráltam az rtlklub.hu-ra, hogy tudjam nézni az éppen futó műsort, de mégse tudom!:-( Hogyan tudnám törölni a regisztrálást? (tudásbázis)
Utólag próbálkozzál. A barátok köztet és az X faktort is utólag lehet megnézni. Ha nem sürgős
pár nap múlva meg tudod nézni, de sokszor akadozik.
Kilépned szerintem nem érdemes mert vannak fent
filmek is.Nekem pl a Kaméleon nagyon tetszett...
De te tudod. Online az csak vágyálom. Utólag akadozva de reklám nélkül az a realitás...
Nem tudom ki hogy van vele de én a reklámoktól és idióta műsorajánlóktól a falra mászok inkább kikapcsolom a tv-t és netezek...
Nekem ezt nem kell magyarázni :)
Az Rtl speciel szerintem nem spammel. De soha nem lehet tudni.
KORREKCIÓ
*heti szinten..........
Nem a kliens a lényeg; a felhasználó olyan szinten beregelt mindenhova, meg kiírta publikus oldalra a címét például, hogy ilyen napi 300 spamet kapott már.
Ilyenkor már menthetetlen a szitu, új címet kell csinálni.
élő adást nem lehet nézni, csak ha már lement.
és nem küldenek soha spam-et, meg semmit...
Egyelten műsornak van "élő" streamje, és az a Való Világ, de
- az nem az, ami az adásban van, hanem ami épp tényleg történik a villában
- az adást (összefoglaló) ugyanúgy, mint a többi műsornál, az RTL Most-on találod meg vagy a Videók link alatt, de ezek mindig a lement műsorok.
Tehát az X-Faktort abban a pillanatban tudod megnézni, amikor feltették, ami röviddel az adás vége után szokott megtörténni.
Jól tetted, hogy kamut adtál meg, Nekem is azt kellett volna, na mindegy!
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást, egy kicsit megnyugodtam! Szép estét!
Szerintem statisztikákat készítenek, hogy milyen korú ember miféle műsorokat néz, hogy jobban tudják pozicionálni a reklámokat.
Én természetesen kamut adtam meg. :)
De egyébként időjósnak igaza van, nem küldözgetnek spameket, vagy ha igen, nem a saját domainjükről, tehát nem lesz zavaró a regisztráció.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet törölni a regisztrációt (regisztráció törlése/tagság törlése)?
- G-mail-es regisztrációmat hogy tudom törölni?
- Véletlenül regisztráltam a Twoo-ra, hogy tudom törölni magam?
- Hogyan tudnék egy regisztrációt törölni, ha se a felhasználónevemet, se a jelszavamat nem tudom?
- Hogy lehet a regisztrációm itt a Hoxán törölni?
- Tudna valaki segiteni hogyan lehet egy Skype regisztraciot vegervenyesen törölni, megszüntetni a fiokot?