G-mail-es regisztrációmat hogy tudom törölni? (tudásbázis)
Belépsz a fiókodba.
Jobb felső sarokban: Beállítások.
Fiókok és importálás menü alján "A Google Fiók egyéb beállításai".
Előjön egy új ablak; itt: Saját termékek - szerkesztés.
A szerkesztésre kattintva adja ki a lehetőséget a fiók törlésére.
De van egy egyszerübb (mondhatni pofonegyszerü) módja is a fiók törlésének (az imént bukkantam rá):
Megjegyzem, kár, hogy a Google Mail törlésére "voksoltok"; én évek óta nagy megelégedettséggel használom - persze, mindenki szabadon dönthet...
Remélem segítettem!
A Google Súgóból másoltam az utasítást:
Google Fiókja törléséhez kövesse a következő utasításokat:
1.Jelentkezzen be a Google Fiók kezdőlapján. (Ha elfelejtette jelszavát, visszaállíthatja azt).
2.Kattintson a "Saját termékek" lista melletti Szerkesztés linkre. Ha nem látja a Szerkesztés linket, akkor fiókja valószínűleg szervezeti vagy céges. Fiókja törlését a domain-rendszergazdával kell megbeszélnie.
3.A következő oldalon kattintson a Fiók megszüntetése, illetve a kapcsolódó szolgáltatások és információk törlése linkre.
4.Erősítse meg a fiók törlését. Ehhez két jelölőnégyzetet kell bejelölnie: "Igen, törölni akarom a fiókomat", és "Igen, megértettem, hogy továbbra is felelős vagyok a függőben lévő pénzügyi tranzakciókért". (A második opciót nyugodtan kiválaszthatja akkor is, ha nem használt fizetős Google-termékeket, például az AdWords vagy a Google Checkout szolgáltatást, illetve ha nincs ezekhez a termékekhez kapcsolódó függőben lévő tranzakciója.)
Szisztok! Hétvégén nem voltam.
Pisztácia, örülök, hogy a te gondod megoldódott.:)
Igen, regizni egyszerű. Én is hülye voltam, hogy megcsináltam, de a picasa miatt kellett.:(
Ankara789, akkor te sem tudsz megoldást.:(
Mindegy, valamelyiket kitörlöm.
Jelentkezzen be G-Mail fiókjába, majd a Beállítások fülre kattintva válassza a Fiók törlése opciót. Válassza a törlést, majd kattintson a Mentés gombra!
ezt találtam
Szia! Koszi a linket, holnap megnezem, most mobilrol vagyok. Igy nem megy.
Olvasd el legyszi elozo hozzaszolasban levo kerdeseimet is!! Koszikoszikoszi!!!
Hat, ha te leszel hamarabb okosabb, sugd meg nekem is. :)
Odaig eljutottam, hol kell torolni. Csak nem ertettem, mert van 2 fele lehetoseg: google fiok es g- mail torlese. Egyik se kell, de ne tudom, ha torlom egyiket, utana tudom-e majd meg a masikat.:) s ha igen, hogyan. Melyikkel kezdjem tehat?
Masik kerdes, hogyha ezeket torlom, torlodik a picasa-regisztraciom is, albumjaim, stb. Vagy azt mashogy kell megint torolni?
Valaki segithetne...
Veled mi a helyzet?:)
Sziasztok!
Segítséget kérnék abban, hogy törölni szeretném g-mail-es email címemet, regisztrációmat. CSak nem értem, mi a különbség Google fiók törlése és G-mail cím törlése közt? Melyiket végezzem el előbb? Egyikre sincs szükségem. Igazából picasa album létrehozása miatt regisztráltam ode, de azt is szeretném megszüntetni.
Mi ilyenkor a teendő?
KÖSZÖNÖM, ha valaki segít!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet törölni a regisztrációt (regisztráció törlése/tagság törlése)?
- Regisztráltam az rtlklub.hu-ra, hogy tudjam nézni az éppen futó műsort, de mégse tudom!:-( Hogyan tudnám törölni a regisztrálást?
- Véletlenül regisztráltam a Twoo-ra, hogy tudom törölni magam?
- Hogyan tudnék egy regisztrációt törölni, ha se a felhasználónevemet, se a jelszavamat nem tudom?
- Tudja valaki, hogyan tudom törölni a regisztrációmat a wellnesscafen?
- Hogyan tudom törölni az msn regisztrációm?