Véletlenül lepermeteztem a rigók fészkét... Lesz tőle bajuk? (tudásbázis)
Örülök, hogy jobban van a fiad. Ez a középfül gyulladás ismerős. Kis koromban engem is rögtön elővett, ha egy kis szél megfújt. Hát nem kellemes, az biztos!
További gyógyulást, minden jót nektek!
Akkor valóban semmi gond, különösen, ha a szülők továbbra is ülnek a tojásokon...
És hogyan van a kisfiad???
Ugye nem komoly a baj, csak esetleg egy kis megfázás?
Jó tanácsot egyet tudok, amit tenni lehet, ha ilyesmi emberekkel történik: állítólag tejet inni még akkor is célszerű, ha közben nincs ilyen véletlen...
... no de a kis madarak esetében, még ez sem igazán oldható meg... és abban sem vagyok biztos, hogy nekik a tej gyógyszer lenne-e, vagy újabb adag "nemkívánatos" szer...
Miért nyit valaki fórumot, ha nem érdekli a válasz?
Igaz, jó tanácsot nem tudtunk adni, mivel nem válaszolt kérdéseinkre.
Nem vagyok én abban olyan biztos, hogy nem lesz bajuk... ha téged lepermetezne valaki, de a kajádat nem, attól még lehet, hogy éppen a szemedbe-szádba-orrodba ment a permet... és még ott van az u.n. permetgőz is, amit belélegez akit telibe-talál egy ilyen véletlen...
attól függetlenül, hogy véletlen volt, 1-2 nap alatt kiderül...
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- Kislányom véletlenül leöntötte magát forró levessel.Mit tegyek rá neki?
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?
- Fizetős autópályára hajtottunk véletlenül, de nem tudtunk a büntetésről mostanáig