Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Vasutas leves recept

Vasutas leves recept

Elkészítési idő 30 perc

A Vasutas leves hozzávalói:
4.főre
Hozzávalók: 50 dkg vajbab 25 dkg füstölt szalonna 1 szál füstölt kolbász 25 dkg eperlevél 2 db nagy gerezd fokhagyma 2 dl tejföl


A Vasutas leves elkészítési módja:
A szalonnát kis kockákra vágni és kisütni,rádobni a karikázott és negyedbe vágott kolbászt,majd az összevágott babot.Kicsit átpirítani sóz,bors,pirospaprika, felönteni bő vízzel.Bele az összezúzott fokhagymát és ha megfőtt a bab az eperlevelet.Kiveszek a leves levéből kb.1dl és kikeverni a tejföllel majd a levesbe önteni és kiforralni.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A vasutas leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook