Vannak itt olyan nők köztetek, akik nem szeretik a magassarkú cipőt? (beszélgetés)
Nem vicc, tényleg nem találom...
Most akkor hogy veszem fel a körömcipőmet?
Ellpta a zoknimanó.
Nálunk is garázdálkodik.
Ágy alatt?
Vagy lehet vissza tetted a cipődbe..
Ez már a harmadik fórum, én meg bőszen a zoknimat keresgélem...
Nem látta valaki?
Kijavította a masinám, a szemüvegem meg mellettem, nem rajtam, de jó így is. :D
Jót nevettem, már megérte. Hjaj,könnyezem.. :D
Ilyen tűsarkakon „billegő” nőket én is rendszeresen látok. Szörnyű látvány. A cipő sarka nem bírja a súlyukat, billeg jobbra-balra. Roma nőket láttam, önkritika zéró.
Viszont aki tudja viselni, azon nagyon is jól mutat a tűsarkú. De ők nem túlsúlyosak. És tényleg természetesen járnak benne. 👠
„Van hosszúszárnyú csizmám is, de azt is csak a hálóban egyszerű viselni. :D” Az a „hosszúszárnyú” repít a boldogság felé?
Jól van na! Tudom, hogy hosszúszárú akart lenni, csak nem tudtam kihagyni. 😉
Ez neked miért fontos információ?
Én szeretem. Csinos nagyon, de mióta szültem, nem igen volt a lábamon és már nem tudok benne szépen menni. A gyerekek után nehéz benne szaladni és a kavicsos játszókat sem szereti a cipellőke. Általában a nők jelentős része leszokik róla és kényelmesre vált. :)
Van hosszúszárnyú csizmám is, de azt is csak a hálóban egyszerű viselni. :D Az, hogy az ismerőseim, rokonaim hogyan gondoskodnak erről, fogalmam sincs, soha eszembe nem jutott erről beszélgetni. :)
Jelen! Nem szeretem. Kettő magassarkúm van, egy alkalmi, ami mondjuk nagyon kényelmes, a másik pedig egy téli bokacsizma, szintén kényelmes, de ha nem muszáj nem veszem fel egyiket sem.
Viszont van egy kolléganőm, ő imádja. Egyébként elképesztően jól is áll neki.
További ajánlott fórumok:
- Szexi járás magassarkúban
- Szeretni akarom a magassarkút, de széttöri a lábam. :(
- Ha magassarkúban magasabbak vagytok a férfinál, akkor felejtős?
- Szalagavatóra a szalagtűzéshez hány centis magassarkú cipőt szoktak viselni? A 9, 5 centis az sok?
- Nagyon pici, 34-es lábra hol lehet magassarkú cipőt vásárolni?
- Hol tudnék Air Jordan High Heels magassarkú cipőt venni?