Van valami amitől a barna haj színe erőteljesebb lesz? (beszélgetés)
Sötétbarna hajat nem igazán lehet világosítani, szőkét szokták kicsit élettelibb szőkévé varázsolni kamilla-főzetel vagy citromos öblítővízzel.
Egy tanácsot remélem megfogadsz tőlem: ne csináltass semmit a hosszú hajaddal, később se. Ilyen színnel áldott meg a sors, fogadd hát el! Biztos vagyok benne, hogy mindenki úgy szép ahogy megszületett! :)
Én is melíroztattam a hosszú hajamat (mindössze kétszer) de úgy megbántam, hogy azóta soha nem volt a vágáson kívül csinálva vele semmi. Nagyon roncsolta a hajamat a szőkítő és éveket kellett várnom amíg lenő. (Legszivesebben sapkában jártam volna addig amíg tartott ez a folyamat!)
Remélem megfogadod!
És ne feledd azt se, hogy egy festett haj soha nem lesz olyan szép mint egy természetes színű haj.
:)
Szép estét nektek!
Találtam még valamit:
"Hasznos kopács
A termés külső húsos burkát, a kopácsot diószüretkor kell gyűjteni, és vékony rétegben kiterítve, napon szárítani. A penészes vagy megfeketedett részeket gondosan ki kell válogatni.
A diókopács drogja csersavat (az éretlen még többet) és C-vitamint is tartalmaz.
Főzetét belsőleg izzadás, gyomor- és bélhurut, valamint étvágytalanság ellen használják. Az ilyen főzettel mosott barna haj csillogóvá válik, sötétebb árnyalatot kap.
Az olívaolajban kifőzött kopács kiváló hajkenő, dióolajként árusítják.
A barna fapác alapanyaga is a zöld burokból készül."
További ajánlott fórumok:
- Sötét barna haj leszivatása után szőke enyhén vöröses szine lett, a vöröset hogy lehet eltünteni?
- Mivel világosíthatnám a hajam színét sötét barnából világosabb barnára?
- Mitől sárga a csapvíz(meleg víz)?Néha sötétebb barnás színe van, de egy idő után újra normális színe lesz.Lehet tőle bajom?(fürdés, mosogatá
- A szőke festéket befoghatja a barna színező?
- Ajánlanátok nekem olyan barna hajfestéket, amitől nem lesz vöröses beütése a hajamnak?
- Tudnátok olyan hajfestéket mondani, amitől valóban barna színű lesz a haj, vörös beütés nélkül?