A szőke festéket befoghatja a barna színező? (tudásbázis)
Szia!
Akkor csak szőkítőporral csinálhatta a melírt a barnára festett hajadon.Elég nehéz eltalálni az árnyalatot,hogy milyen világos legyen!
Nyugodtan rámehetsz akkor az egészre egy sötétszőke,vagy világosbarna szinezővel,mert a többit nem fogja be,csak a melírt.
Festék festéket nem világosít.
A szinezőbe nagyon gyenge h2o2 van,nem tud reakcióba lépni a festett résszel.
A saját,lenőtt részt akkor fogja be,ha az világosabb,mint a színező.
Itt éppen arra kell vigyáznod,hogy nehogy a melírral megroncsolt hajad még sötétebb legyen(bekaphatja),de az úgyis hamar kikopik.
Festékkel is megcsinálhatod,2%-os hidrogénperoxiddal,de én még azt is hígítanám vízzel.
Akkor zöldül be a haj,Ha a sötétbarnádra rámennél egy erős szőkővel,amibe ugyan olyan,vagy nagyobb %-os h2o2 van.
Azt nem írod,h. festett hajra melíroztattál,vagy natúrra.
Ha festett,akkor milyen az alapszín?
Mivel melírozott a fodrász? Szőkítőporral, vagy festékkel?
Ez nem mindegy!
Szia!
Ne szinezd át barnával, zöld lesz!
csak az lenne a problemäm hogy meliroztattam ami egesz jo lenne ,de rakott bele vilägos szöket is(pedig csak vilägos barnät akartam...) es nekem igy eleg furcsa.kisse elüt.persze mondta a fodräsz ha majd megyek ujra meg ujra akkor több lesz a csik is ,es egybe mosodik,de nemtudom.arra gondoltam veszek egy szinezöt,barnät.ätkenem vele es akkor a szoke tincseket befogja.....
sajna,pedig egy csomo penzembe kerult de nem ugy sikerult.
eskuszom nem ertem,hiäba viszek bärmilyen kepet stb,anno is volt hogy nem olyan lett a melir mint amilyet szerettem volna...miert olyan nehez? vagy ennyire alaphajszin függö?
(erdekes de angliaban stb amikor kint voltam mindenkinek olyan jo hajszine volt,melir stb...ott megtudjäk csinälni..vagy olaszba....
További ajánlott fórumok:
- A középbarna hajamat ha szőkére akarom festeni, de nem akarom szivatni, és nem akarom, hogy sárga legyen, milyen festéket ajánlanátok?
- "Sárga szőke" hajamra teljesen rávihetem ezt a festéket (link lent), hogy hamvas legyen? FONTOS!
- Nagyon világos hamvasszőke festéket ami nem sárgul vissza milyet vegyek? Mit ajánlotok, melyik a legjobb boltban kapható?
- Milyen szín lesz az eredmény, ha feketére festett hajra világos szőke hajfestéket kenek?
- Januárban lejáró szőke hajfestéket fel tudok még használni a lejárat után 1-2 hónappal?
- Hajfestéket lehet színezővel keverni?