Van valaki, aki Erste magánnyugdíjpénztár tag? (tudásbázis)
Nekem is váltanom "kellett",amikor a lakáshitelt vettem fel,de mint kiderült,nem kötelezhetnek rá,csak sokan ezt nem tudják és megvezetik az embert,hogy különben nem kapsz hitelt stb!!!
Sajnos én is átléptem az Aegontól. Márciusban volt reálhozamom 120 000 Ft (még meg tudtam nézni mint pénztártag), mostanra még az is mínuszos, amit elutaltak az államiba. Elérni nem tudom őket, semmit nem tudok csinálni. Egyébként 1998. 03-tól fizettem a magánnyugdíjat. Van valaki aki esetleg postán kérte a visszafizetést? Szerintem az ERSTE a legszemetebb bank.
Hali!
Szeretném tudni másokat mennyire vertek át az Erste-nél?
1999-óta voltam Mnyp.tag.Allianznál kezdtem,2007-ben váltottam Erstére,mert másképp nem adtak folyószámla hitelt.
2010 Dec.14.-i egyenleg:
1 832 432Ft
1 464 116Ft tőke
368 316Ft hozam
ennek örömére kaptam 1814Ft reálhozamot.
Ráadásul bérpapírjaim alapján összeadtam a befizetéseimet ami Kb.:1 556 861Ft
Hogy lehet ekkora eltérés a tőke és a befizetéseim között?
Ha most megnézed a honlapon az egyenleg mi szerepel rajt?A tb felé utalás mínusz előjellel és a végén a reálhozam is mínusszal?
Igen! Májusban mikor küldték a levelet,ott 25000 szerepelt,erre kaptam kemény 8000 Ft-ot :((((((
Kaptatok reálhozamot?Úgy tűnik ezekkel az erstésekkel mindenki nagyon elégedett.
Nekem sem küldtek még értesítést a reálhozamról. Ma próbáltam őket hívni telefonon, hogy mi lehet ennek az oka, viszont a hálózat állandóan foglalt volt. Legalábbis a telefonom ezt írta ki. Ki sem csörgött...
olvastam hogy március 31-ig kikell hogy küldjék,de ha nem nyilatkozom akkor kiküldik a hozamot a cimemre,
sziasztok erstétöl kaptatok már levelet azota? mert én még mindig nem kaptam semmit
na, most egy ideje már nekem is jár az agyam, h mit csináljak, mert idén még én se kaptam semmi papírt tőlük! :) Pedig, jó lenne tudni, h mennyi az annyi, pláne, h a kormány frenetikus módszerei miatt, a magánnyugdíjpénztári tagságom megszünt, ezért ki kellene, h fizessék nekem a hozam x százalékát. Én úgy döntöttem, h a kecske is jól lakjon, meg a káposzta is megmaradjon, h visszalépek az államiba, de mellette nyitok egy önkéntest, mert azt nem tiltják. De ha így halad az Erste, akkor nem náluk fogom megnyitni az önkéntes pénztáramat..... :(
Én sem tudok semmit. Állítólag márc. 31-ig kell kiküldeniük a papírokat a magánnyugdíj pénztároknak.
Az jó :(
És nem tudod véletlenül,hogy meddig van határidő nyilatkozni,hogy kéred a hozamodat?
Nem igen vagyok tisztában a dolgokkal és mindenki mást mond!
Szia! Én is náluk voltam,de nem kaptam még én sem semmilyen levelet.
Az a gondom,hogy még semmi levelet nem kaptam tőlük,hogy mennyi a hozamom stb(hogy tudjam,hogy mennyit tudok majd kivenni)),sőt ha jól emlékszem semmilyen levelet nem kaptam tőlük soha!
Ez hogy lehet?
Van valaki, aki Erste magánnyugdíjpénztár tag?
További ajánlott fórumok: