Van olyan internetes oldal, ahonnan könyvet lehet letölteni pénzért? Mintha megvenném, csak éppen letölteném. (tudásbázis)
ingyen is van letölthető könyv
ha meg te akarod kinyomtatni az se olcsó
Találkozás a belső gyógyítóddal
Eddig sajna nem találtam meg...
meg egy gyujtooldal :) na, sztem most ellattalak az elkovetkezedno 50 evre :D:D
Amugy, ha sokat olvasol digitalis formaban, erdemes befektetni egy e-book readerre (en karacsonyra kaptam a dragamtol egy Kindle readert, USAbol rendelte, 155 eur volt vammal es postakoltseggel egyutt. Es imadom, mindenhova egyutt jarunk :))
voila:
ezzel elleszel egy darabig :)
amugy tokre megertelek, en is konyvorult vagyok, nincs az a hodaly, ahol raktarozni tudnam a konyvigenyemet :)
a kindle egy e-book reader, amit az amazon gyart es forgalmaz. a google is nemreg nyitott egy ingyenes e-konyv bazist, a magyarnak utananezek, par perc.
Ha nem megy egyedul, szolj, es kuldok linkeket
milyen nyelven?
angolul ott az amazon/kindle :)
További ajánlott fórumok:
- Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről?
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Már rengeteg alkalommal próbáltam letölteni Messengert, de soha nem sikerül.Más programot sikerült letöltenem.Mit tegyek?
- Melyik nyomtatványt lehet letölteni az APEH Internetes portáljáról ahhoz, hogy rendezzem a TB jogviszonyomat?