Melyik nyomtatványt lehet letölteni az APEH Internetes portáljáról ahhoz, hogy rendezzem a TB jogviszonyomat? (tudásbázis)
Gréticica: Köszönöm szépen!
sniki: :(((
Ez tényleg gusztustalan! Persze hihetetlen is, de én már bármit el tudok képzelni "itthon"! Fel vagyok én is készülve a poklok poklára és arra, hogy ezzel a munkanélküliség dologgal fel fog emészteni a bürokrácia... Mindegy, ez kell, sajnos ezt nem lehet kikerülni... Én is épp a 15 perccel ezelőtti cigim elszívása közben terveztem el, hogy a csekkjeimet hol és hogyan fogom tartani, hogy azokkal tudjak igazolni mindent... Én kitartást kívánok Neked ehhez az "idegroncs-derby"-hez és kívánj nekem sok sikert a holnapi "csatámhoz"! :(
08T1011 Adat- és változásbejelentő lap egészségügyi szolgáltatási járulék fizetésére kötelezettek részére.
Ezt keresed? 2 pld-ban kell benyújtani!
sniki5: Köszi szépen a válaszodat... Hát... Más választásom nem marad, bár nekem az OEP-nél azt mondták, az APEH portálról le lehet tölteni a nyomtatványt. Ezzel a lépéssel szerettem volna előrébb lenni, mert nem szeretnék az APEH-nál is 5,5-6 órát várakozni, mint a munkaügyi központban a múltkor! Szörnyű ami most van! :(((
Természetesen az APEH portálon se híre se hamva semmi nyomtatványnak!
Gyönyörű lesz, ha ilyen remekül kezelik a járulékfizetés adminisztratív részét... Bármikor történhet bárkivel baj, baleset, és ha becsületes fizető létemre mégis felszámláznak valami zaftos orvosi, vagy fogorvosi, vagy kórházi összeget... Beesik az eső????
Remélem azóta rendben van a jogviszonyod!
Köszönettel és üdvözlettel:
A
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Az interneten hol lehet ellenőrizni, hogy rendelkezem-e társadalombiztosítási jogviszonnyal?
- Hol találok az interneten legújabb munkaszerződés nyomtatványt?