Van még méltányossági GYES? (tudásbázis)
igen jutka ez az igazság, ugy ahogy te leirtad!!!
köszönöm szépen :-)
Voltam személyesen a illetékes MÁKnál de ott azt mondták hogy nincs már ilyen, de én előtte olvastam az egyik újságban hogy van meg amit belinkeltek babazsobás oldalon is ezt találtam, s ezért kérdeztem itt hátha van aki jártasabb ebben.
Köszönöm mindenkinek a segítséget:-)
nem értem mit nem értettek....most 2os egy bizonyos suliban amit nem akar otthagyni de mellete nem tud dolizni és szeretne valami juttatást hogy a gyermekét is el tudja látni.....vagy én nem értem???
sajna én sem tudom,de ha bemész az oep hez akkor bizti tudnak valami pontosabbat,nem telón,személyesen...vagy pedig verni kell az asztalt az önkormányzatnál.....
hát biztos igazad van, de mikor én jelentkeztem akkor még nem volt levelezőn előképzettség nélkül!!!
de azért köszönöm hogy tájékozattál róla, s megnézem azért őket!
Mlefico!
Egyszerű a megoldás mert szülésznő képzés nincs estin sajnos pedig hidd el ha lett volna arra mentem volna de nincs...
Ferildi köszi ezt megfogadom!
köszönöm hogy máris írtatok!
bevallom a helyi újságban olvastam róla, s ott írta hogy jogosult rá az aki 3 hónapja akadályozott a gyerek nevelésben márint anyagilag. Neten is utánna nézten s 2007 szeptemberi cikkeket találtam, meg ismerősöm is volt az ő helyi MÁK-nál s mondták hogy igen én meg ma mikor mentem volna hogy megigényeljem azt mondták hogy nincs. S így tanácstalan vagyok teljesen. Pedig jól jönne.
A munka ügyis dologgal pedig az a baj hogy én nappali tagozaton tanulok s igy nem vesznek munkanélkülönek ha jól tudom.
de azért köszönöm a segítséget!
Sziastok!
segytségeteket szeretném kérni, vanmég méltányossági GYES? Illetve valami támogatás olyan anyukáknak akinek a gyermeke betöltötte a 3 évet nem tud dolgozni s egyedül neveli gyermekét?
Jelen esetemben nappali tagozatos vagyok az egyik főiskolán, s nem tudok iskola mellett dolgozni mert nagyon sok órám van.
előlre is köszönöm a segítséget
További ajánlott fórumok:
- Elmű-nél új szerződéskötés esetén, van lehetőség méltányosságot kérni a magas költség csökkentésére?
- 6 éves kisfiam súllyos ételallergiában szenved.Milyen ellátásokra vagyunk jogosultak?Emelt családi pótlék, méltányossági gyes?
- Hol tudnám használt telefonomat méltányos áron eladni?
- Kért már valaki bkv büntetésre részletfizetést, méltányosságot?
- Szerintetek ha tavaly kaptam méltányossági nyugdíjemelést ebben az évben felesleges beadni az igénylést?
- Mi az a méltányossági gyes? Ki kaphat?