Van itthon feta sajtom és csirkecombom, milyen ételt tudnék belőle kihozni? (tudásbázis)
13. Anitah (válaszként erre: 12. - Pegasus0629)
2010. jan. 31. 10:39
Húú, összefolyt a nyál a számban! :)))Biztos nagyon finom lehet! Imádom a sajtos dolgokat! :))
12. Pegasus0629 (válaszként erre: 11. - Anitah)
2010. jan. 31. 10:29
Szia! Mi is nagyon jót ettünk belőle:) Én ezt csináltam most: A fetasajtot ( én általában Fetakit használok mert nem annyira sós ) kikevertem apróra vágott lilahagymával, borssal, kevés kakukkfűvel, apróra zúzott fokhagymával és ezt töltöttem a combokba meg a tetejét is megkentem vele:) Fini lett:)) Petrezselymes burgonya volt mellé a köret:)
11. Anitah (válaszként erre: 10. - Pegasus0629)
2010. jan. 31. 08:21
Szia! :)
Fini lett a cs.comb? Melyiket csináltad meg?
Mi is belaktunk vele rendesen! :))
10. Pegasus0629 (válaszként erre: 9. - B4b8f2bb7a)
2010. jan. 30. 12:02
Huu köszi, egyre több ötlet, most már csak el kell döntenem melyiket is válasszam.:)
9. b4b8f2bb7a
2010. jan. 30. 11:28
A hőálló tálba szalonnaszelet, rá a csirkecomb, megfűszerezni...só, őrölt bors, vegeta... önts alá kb. 2 dl tejszint, morzsold rá a fetát, takard le fóliával, és tedd a sütőbe. Amikor megpuhult, takard ki, és tedd vissza a sütőbe, amíg megpirul. Ha nincs otthon tejszin, önthetsz alá sört is, ha az sincs, megteszi egy kis víz is, de akkor locsold meg a levével a combokat, amikor piritod. A sóval óvatosan, a feta is sós!
8. Pegasus0629 (válaszként erre: 5. - Anitah)
2010. jan. 30. 11:24
Ez is nagyon jól hangzik:) Köszi
7. Anitah
2010. jan. 30. 11:15
Ezt csinálok én is ma, igaz csak simán, fokhagymásan, mert legutóbb sajtosan sütöttem.
6. Anitah
2010. jan. 30. 11:14
Krumplipürével és savanyúsággal nagyon tuti! :-)
5. Anitah
2010. jan. 30. 11:13
Tedd a tepsibe a combokat, szórd meg delikáttal, alá olaj, borítsd be a combokat hagyma karikákkal, szórj rá pirospaprikát, lisztet, reszelt sajtot úgy hogy belepje az egészet, végül locsold meg tejföllel! Süsd fóliával, majd mikor megpuhult vedd le róla hogy megpiruljon. Vigyázz, mert könnyebben leég mint a sima fokhagymás comb! Isteni finom! Én szoktam ilyet csinálni, nálunk nagyon bejön! Igaz nem feta sajttal, de szerintem nem rontja el! :-)
4. Pegasus0629 (válaszként erre: 3. - 54840f0fce)
2010. jan. 30. 11:09
Igen erre már Én is gondoltam:) Ha nem jön más ötlet ez lesz:)
3. 54840f0fce
2010. jan. 30. 11:07
Szalonnás-sajtos-combit!
2. Pegasus0629
2010. jan. 30. 11:02
Valamint van még füstölt szalonna is
1. Pegasus0629
2010. jan. 30. 11:01
Van itthon feta sajtom és csirkecombom, milyen ételt tudnék belőle kihozni?
További ajánlott fórumok:
- Sült csirkecomb serpenyőben
- Előre megfőztem csirkecombokat, lefagyasztottam, ma kiengedném és szeretném kirántani. Érdemes vele próbálkozni?
- Mivel fűszerezzem a csirkecombot?
- Rántott csirkecomb
- Ha csirkecombot teszek sütőpapírra, akkor nem kell alá olaj egyáltalán?
- Van itthon házi sajtom, valamit kezdeni kellene vele... Segítenétek?