Van itthon házi sajtom, valamit kezdeni kellene vele... Segítenétek? (tudásbázis)
6. gyongyi0313
2011. jún. 9. 19:37
Egyik ötlet sem rossz! Bár még a körténk nem érett meg, a szőlő sem, bagettet meg rendelésre csinálnak itt. De az öntetes dologtól kicsit visszakozok. Ugye nem vagyok vele egyedül? Ja! Meg olívabogyó is van.
5. zebracsikó
2011. jún. 9. 19:34
akáér alma vagy körtekockákkal is összetűzheted a sajtokat
vagy sonkacsíkkal, amit feltekersz előtte és úgy tűzöd a sajtra
kenyérkockát is alátűzhetsz, miniszendvicsnek
4. a14deb9047
2011. jún. 9. 19:33
Ahogy a franciák szeretik enni: friss bagettra lehelletvékony vaj, egy szelet sajt és erre egy korty bor fehér bor;
sajt almával, szőlővel, paprikával, dióval...
mind különleges esti csemege.
3. gyongyi0313
2011. jún. 9. 19:31
Sziasztok!
Van kb. 1kg-nyi házi sajtom. Hidegtál gyanánt kellene valahogy megoldani, mert "kínálós" lesz. Öntettel, vagy anélkül, feltűzdelve fogvájóra? Kígyóuborka, paprika van itthon. Ti mit javasolnátok?
2. 244bb64f10
2011. jún. 9. 19:29
Igen,meg kéne enni:)
1. gyongyi0313
2011. jún. 9. 19:28
Van itthon házi sajtom, valamit kezdeni kellene vele... Segítenétek?
További ajánlott fórumok:
- Csak én nem tudok magammal mit kezdeni itthon, egyedül?
- Dolgoznom kellene itthon, de képtelen vagyok, 29 fok van a...
- SOS segítség kellene. Mit lehet kezdeni azzal a tésztával amibe túl sok tejet raktam?
- Nekiálltam kakaós csigát sütni és a tepsibe sütőpapir kellene, de nekem nincs itthon, hogyan oldjam meg szerintetek?
- Angoltanulás itthon. Ismertek olyan internetes programot vagy más segédanyagot aminek segítségével el lehet kezdeni?
- Mivel lehet helyettesíteni a keményítőt? Aszalt gyümölcs mártáshoz kellene, de nincs itthon keményítőm.