Nekiálltam kakaós csigát sütni és a tepsibe sütőpapir kellene, de nekem nincs itthon, hogyan oldjam meg szerintetek? (tudásbázis)
Pontosan.
Ha kelt kakaóscsigát csinálsz, akkor gondolom margarinnal kened meg, mielőtt megszórod kakóval. A tetejére is olvasztott margarin kell annak, amit én szoktam csinálni. Ehhez nem kell sütőpapír sem, simán ki van margarinozva a tepsi alja, oldala.
Szinén meg szoktuk locsolni a tejjel. Nagyon szeretem:)
Szia!
Én meg szeretném elkérni a kakós csiga receptedet, ha lehet! :D Köszi! :)
Szia!
Az alufólia nem lesz jó,mert a tészta alatt lecsapódik a víz...olyan sületlen szerű lesz a tészta alja.Régen nem volt sütőpapír ,ezért ezt tették:a tepsi alját vajazd ki,szórjál bele lisztet,finom kis mozdulatokkal balra-jobbra rázogasd,hogy a liszt egyenletesen ráragadjon a vajra.A felesleges lisztet öntsd ki a tepsiből.Én is így szoktam...
szia
a kiavajazott tepsibe zsemle morzsát is tehetsz, az is jó:) én űgy szoktam
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni.neki álltam kakaós csigát sütni és a tepsibe sütöpapir kellene de nekem nincs itthon,hogyan oldjam meg szerintettek??alufolia az jo lehett?Vagy kizsirozott lisztezett tepsibe rakjam.köszi a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, mikor kell leszedni a sütőpapírt a sütiről úgy, hogy ne ragadjon rá?
- Kolbász, hurka sütésekor tesztek a tepsibe sütőpapírt?
- Beigli alatt a tepsit vajazod? Vajazod lisztezed? Vagy sütőpapírt használsz?
- Lehet sütőpapíron sütni a kakaós csigát, vagy inkább kivajazott-lisztezetten kellene?
- Miért sülhet bele a sütőpapír a pizzatésztába?
- Ha csirkecombot teszek sütőpapírra, akkor nem kell alá olaj egyáltalán?