Valaki esett már teherbe elkötött petevezetékkel? (tudásbázis)
Szia
Örülök hogy minden oké ! :)
Nekem is volt már kis késés ,de csak néha. Lehet valami kis gyulladás van az okozta ,de a dokihoz nyugodtan menj csak el.
Nekem is voltak hasonlo eseteim :((( tudom nem egyszerü egyik sem ! Söt mikor sterilizátak egy hétig bögtem is ,pedig nem akartam több gyereket ,de a tudat hogy többet nem is lehet valahogy akkor megviselt :( most igy évek mulva már tudom jól döntöttem . Ja és mivel egy gyogyszert sem szehetek ,és a spirált sem birtam ,nem kell állanó streszben élnem ,hogy mikor is leszek terhes.
Szerintem szép a három gyerek is !:) van aki csak egyet válal mer neki az is elég.
Nekem husz is elmullot a nagy fiam ,én már attol tarok inkább nehogy idö elött unokám legyen :))
mi négyen vagyunk, és egyik tesómat se adnám senkinek;) ja és tisztességben, bár szűkös anyagiak között nőttünk fel. és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen családom lehet!
(ja és én is 3-4 porontyot akarok, pedig én se lettem milliomos;))
de hát tényleg a te dolgod. csak...gondold át.
Nekem két fiam van . Bár volt mikor még akartam a harmadikat, de sajnos akkor elvetéltem :( most igy utolag már elég a kettö is:)
Reméljük csak vak lárma és nem lesz gond. De ha biztosat akarsz elmész és elégetteted a petevezetéket.Sok sikert ! :)
Én is isemerek olyat, aki így lett terhes.
2 gyerek után ikrei lettek, utána elkötötték, majd terhes lett az ötödikkel.
Én sem nálunk csináltattam ,tölünk 50 km-re.
Ha véglegest szeretnél nézz utána biztos van nálatok is valahol. Igaz nekem ez pénzes volt ,de arra emlékszem hogy ,nem egyforma árakkal dolgoznak a korházak. Söt nagyok a kölömpségek !! z a mütét nálunk 90-be került azt ott 30-bol megusztam ! Érdekes!:)
És most mi lesz megtartod ha terhesvagy ? :)
Még fiatal vagy neked belefér :))
További ajánlott fórumok:
- Ki mekkora TSH-val esett teherbe?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Teherbe estél petevezeték elkötése után?
- Lányok, esett már teherbe valaki így?
- Elzáródott a jobb oldali petevezetékem, van aki így esett teherbe?
- Mennyire megbízható a petevezeték elkötettése? Teherbe lehet esni mellette?