Lányok, esett már teherbe valaki így? (beszélgetés)
Továbbra is várom, hátha valaki járt már így... :D
Illetve várom a fejleményeket nálunk.........de arra még kell egy kicsit...
en ennel besz..ribb vagyok. mondjuk ugy, ovatos :)
alberletunk sincs, mert azt mar nem tudnank kiperkalni. elkeseredve nem vagyok, mert hiany nincs, es latunk ertelmet abban amire forditjuk a penzt. szeretem a szuleimet ok is engem, a haz nagy, de eloszor szeretnenk pattani innen. ha meg mar odaig eljutottunk, szeretnek egy kicsit nyugalomban elni.
de azert zsebre vagom a biztatast, hatha meg jol jon egyszer :)
Köszi,én tényleg csak azért írtam,ert igazából elsőnek nem tudtam levonni,hogy mi van a háttérben.:ezért szerettelek volna biztatni,vígasztalni.De neked nincs is szükséged rá.(Szerencsére!)
Szóval kívánok Nektek minden jót,és azért remélem megírod a fejleményeket,akár priviben is.Üdv:Judit
Húúúúúú, de irigy vagyok. Jaaaaaajjj, de irigy. Látod milyen sárga?!
Én 2 évvel idősebb vagyok, de munkahelyem addig amíg csinálom, fizetésem amíg dolgozok, de ha kiesnék pár évre nem lenne hova visszamenni. Lakásunk nincs, na legalább a szerető pár kipipálva :)))
köszi a válaszokat :)
ismétlem, mindenkinek. nem fejetlenség, tudatlanság, csak erős gyerek utáni vágy áll a dolgok hátterében, és nem azért írtam ki hogy bárki is ilyeneket mondjon rólam, rólunk, csupán kíváncsiságból, hogy járt-e valaki hasonlóképpen! A zuhany meg nem tuti módszer, de azt hinné az ember, valamennyi kis katona kikerül vele!
Nem kor függő hanem érettségi szint függő. Itt nem a papírra gondolok amit középsuli végén kapsz :-)
Lehet valaki 25 éves ha még mindig gyerekként gondolkodik. Vagy nem?
Szia!Én ezt nem próbáltam.Viszont 18és fél évese leugrottam a vőlegényemhez egy fél órára.Ez a 6-7 nap között volt.Most van egy 13 éves fiúnk.Az amikor még nem akarod nagyon rossz érzés,ezt átéltem.Igen egy kicsit felelőtlenek voltunk,bár mindketten dolgoztunk.Albérletben 9 év,amikor is elutaztunk,és a gyógyszerem késve vettem be ,mivel otthol maradt.Késett 2 napot,addig én ideges voltam.De a férjemmel szárnyalt a boldogságtól.De albérletbe még egyet?Ez a kis baleset arra jó volt,hogy abbahagyjam a gyógyszert és próbálkozzunk.Ami így már nem is volt olyan könnyű.Megtapasztaltam a másik oldalt is,amikor negatívak a tesztek...Kb.5 hónapra egy hétvégi baráti bulin kaptuk a tippet:20 perc gyertyaállásban.
Az eredmény szintén a 6-7 napon:Ma már 3 és fél éves ikreink vannak!(Ezek szerint 1 gyerek csak 10 perc!:-DDD)
Ezt a kis történetet csk azért írtam,hogy,ha már így van ne ess kétségbe!Üdv:Judit
További ajánlott fórumok:
- Ovulációt követő napokban esett már valaki teherbe?
- Szülésre után egy-két hónapra esett valaki teherbe? Lehet?
- Valaki esett már teherbe elkötött petevezetékkel?
- Esett valaki teherbe Goldlilly nevezetü spirál mellett?
- Van valaki, aki beadatta a HPV elleni oltást és utána esett teherbe?
- Bevérzés+ciszta, esett valaki így teherbe?