Vákuummal szültünk (beszélgetés)
Egyik ismerősöm felesége a terhessége végén azt mondta hogy "mindegy hogy de szedjék már ki belőlem"
Imádja a kislányát, mindkettőt, de a szülés egy rém volt. A vákuum meg nem császár szóval gyakorlatilag természetesen szültél.... Nem látom hol a probléma?
Teljesen mindegy így utólag!
A történteken változtatni már nem tudsz.
Elôre nézz, ne visszafelé!
Szerintem teljesen értelmetlen ezen agyalni. Nyilván nem jókedvükben használták, hanem mert a gyerek nem volt jól. Örülj neki hogy sikerült épségben megszületnie.
(Csak zárójelben mondom, érdemes azért figyelni a fejlődését mert egészen biztosan volt egy átmeneti oxigénhiánya. Inkább ezzel foglalkozz mint értelmetlen dolgokon gondolkozz.)
Az én lányom is vákuumos volt, azzal a különbséggel hogy őt utána újra kellett éleszteni. Próbálj a fontos dolgokra koncentrálni, többre mész vele :)
Igen, örülök, hogy egeszségesek vagyunk. Tudom, hogy ez a lényeg!
Nem tudom miért volt szükség a vakuumra, egyszer csak lassulni kezdett a baba szivhangja.
Igen.Én is így szültem az első fiamat 23 évvel ezelőtt.Nem így terveztem,de nem volt már más választás ott, akkor abban a helyzetben. Nem az én hibám volt..És az sem hogy szüléskor eltörték a fiam váll kulcscsontját. Nem volt jó élmény ,és ami utána volt az sem. Rég volt. Az emlékek megmaradtak.Próbálok a rosszban is csak a jóra emlékezni.
Neked miért kellett vákuummal szülnöd?
Én is úgy szültem anno, bar nem ma volt, 17 éve.
Úgy indítottak a szülést, nem voltak fajdalmaim (nekem nem fajt a szülés :D ) és soha nem volt ez csalódas. Örülj, hogy egészségesek vagytok!
Nem így terveztem, így akakult...
Nehezen dolgoztam fel, még mindig sokat töprengek rajta. Mit csináltam rosszul, mit kellett volna másképp csinálnom?
Túl korán indultunk a kórházba? Rossz orvost választottam? ...
Más is így van ezzel akinek szintén vakuummal sikerült világra hozni kisbabáját? Vagy csak engem érintett ez ilyen rosszul és éltem, élem meg csalódásként? Egyáltalán van még rajtam kívül más is aki vakuummal szült?