Vajban hagyma reggelire recept


1 fehér csemege hagyma
1 tojás
1 ek. vaj
só, bors, natúr ételízesítő
A Vajban hagyma reggelire elkészítési módja:
A hagymát félbevágom, majd felszeletelem. A vajat serpenyőben felmelegítem, a hagymát fűszerezem, kicsit kevergetem, míg szétesnek a rétegek, majd fedő alatt puhára párolom. A végén fedő nélkül kicsit rá lehet pirítani, ha valaki úgy szereti. Ráütök egy tojást, és kicsit átsütöm. Friss, puha kenyérrel, teával az igazi.
Ez a fajta hagyma édeskés, nincs erős hagymaszaga.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: Szilvi0121, 2019. dec. 10. 06:55
A vajban hagyma reggelire elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.