Vacsi helyett ihatnék ilyet? (beszélgetés)
Köszönöm a választ!
Akkor ihatom azt a fajtát amit linkeltem? Ez megnyugtató, mert nagyon jó árban is...
Felkészültem lelkiekben! :)
Egyébként stepperen akarok 1 órát minden nap...de ez első körben nem fog menni, úgy gondoltam, hogy 20 perccel kezdek, és 2 hét múlva emelek 40-re, majd 2 hét múlva 60 percre...hetente 6x, csütörtöki pihinapokkal. Sajnos itt ahol lakok nincs konditerem, más városba átmenni meg már nem lehetséges, legalábbis pénz szempontjából. Délután 3-4 között steppereznék, és 5 után meginnám a fehérjét.
Te mit tapasztaltál? A súlyod csökkent, vagy csak formásodtál?
Köszönöm a választ! :) Akkor lehet beruházok egyre... Attól féltem, hogy mivel testépítőknek van, így nem segítene a fogyásban. De nekem már nem is csak a fogyás a lényeg, hanem, hogy jobban nézzek ki.
Nem is innék belőle annyira sokat, csak mondjuk vacsi helyett (én 5kor vacsizok) 3-4 decit.
Fogyózom már egy ideje, de az utolsó 10 kg nem akar lemenni... El akarok kezdeni stepperezni, és mellette arra gondoltam, hogy a vacsit valamilyen fehérje shake-kel helyettesíteném.
Ez megfelelő lenne?
További ajánlott fórumok:
- Családi pótlék helyett Erzsébet Utalvány?!
- Olyan süti receptet keresek, amiben liszt helyett pudingpor van, tudtok ilyet?
- Településünkön "divat" lett fűnyírás helyett lemérgezni a füvet. Szabad ilyet csinálni?
- Képszerkesztőt keresek, olyat ahol az eredeti hátteret el tudom tüntetni és másikat tudok rakni helyette, akár keretet is.Tud valaki ilyet?
- Ráborult egy fél pohár üdítő a notebookomra, néhány billenytű beragadt vagy számot ír ki betű helyett. Ilyet gyorsan hol tisztítanak?
- Olyan iskolát keresek, ahol torna óra helyett vagy mellett jógát is tartanak. Tud valaki ilyet?