Utazás előtt álunk, szerintetek mikor érdemes indulni egy egy évessel, ha kb. 400km-t utazunk? (tudásbázis)
Este, ha a sofőr bírja az éjszakai vezetést!
Az autó mozgása elringatja az amúgyis alvásidejű gyermeket.
Szia!
Mi hajnalban indultunk és semmi probléma nem volt az úton.
Az első kiruccanásnál 7 órát autóztunk, a másodiknál 8,5 órát repültünk. A gyerek jobban bírta, mint mi. :-)))
Köszi a válaszokat!Igazság szerint,eddg a reggel mellett voltam,de már én is azon gondolkodom,hogy ha este indulnánk fürcsi után,akkor akár végig is aludná az utat!
Igen,menne 3 óra alatt,de ő egy örörkmozgó és nem igazán ül meg egyhelyben 2 percnél tovább,így ha máskor is mentünk mindig nappal és azt tapasztalatból tudom nem volt jó,mert olya 5-7 órákra is elhúzódott az utazás,ugyanis mindig meg kellett vele állni!
Mindenképp reggel. Mert ha meleg lesz, akkor nem utazik a baba a melegbe. És nem is annyira nyűgös. Vagy este, mikor alvásideje lenne, mert akkor meg úgyis alszik a kocsiban.
Mi tavalyelőtt mentünk Balcsira. 3 gyerekkel a legkisebb 7 hónapos volt. Hajnalban indultunk, még aludt, mikor betettük a kocsiba, és jó sokára ébredt fel. De így is kb. 3-4-szer álltunk meg a pihenőknél:)
További ajánlott fórumok:
- Engedted volna Imane Khelif bokszolót a nők között indulni?
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Fogyókúra megint:Napi egyszeri evéssel lehet fogyni?
- Futással és délután 4 utáni nem evéssel lehet fogyni?
- Ti elmennétek egy 1 évessel gyermekkel külföldre nyaralni, pl.Görögországba?
- Ha hatan utazunk (4gyerek) 5 személyes autóban megbüntetnek?