Update-Dia-Wellness tesztelés, gyertek :) (beszélgetős fórum)
úgy látom ez a fórum nem igazán jött össze
inkább akkor naplót vezetek, ott majd írom hogy mi történik remélem lesz eredménye
Látom senki sem akarja ezt a fórumot fenn tartani :(
Vagy talán hosszú hétvégén van mindenki? :)
szép napot Nektek!
HAli
Ez a nap is eltelt, s nem ettem mellé :)
A reggelim ma tk magos kenyér 75 g és sonka+paradicsom volt. Az ebéd a tegnapi (tökfőzelék husival és zöldségleves).
Holnapi tervem:
spenót
csontleves
A fiamnak és a férjemnek rizs és husi is.
A neten láttam sajttal töltött göngyölt fasírtot, vagdaltat. Azt hiszem azt csinálok majd a hétvégén. Ez simán mehet pehellyel a zsemle helyett.
Tegnap a fiam nem hagyott békén, így csináltam egy tortát, mely még kipróbálás alatt volt. Nagyon fini lett: 3 ek fehér liszt, 1 ek zabhelyliszt és 2 ek -50 % diawell lisztkeverékből. A cukrot nem tdtam most még helyettesíteni. A töltelék puding édesítővel, egy kis natúr kakaópor és édesítőszer. Én csak egy keveset ettem belőle, de fincsi volt, s az egész családnak ízlett. Az apum cukorbeteg és eléggé édesség függgő (és persze a diétás nem szokott ízleni Neki), na neki is ízlett.
A tortánk neét a fiam adta: Szeretet torta.
Nem voltam pár napja itt, gondoltam benézek hátha azóta vannak jelentkezők és láss csodát :))
azt hittem hogy nagyon keletje lesz a dolognak, de mint mondják evés közben jön meg az étvágy :)
Reméljük még csatlakoznak majd hozzánk.
Ma nem sokat tudok itt lenni majd délután még felnézek
Hétfőtől indulhat a menet csajok? 03.19. addig összeállítunk 2-3 napra valót
Ötletek, ki hogyan gondolja?
kb. 1500 kcalt, nekem alatta nagyon kevés volt. De így lassan ment a dolog ilyen fél kilók hetente kb, de jól laktam, és ebédre egy csomószor rendeltem update menüt. Most is szoktam de már nem minden héten, kicsit drága :(
A zabpelyhet én is nagyon szeretem, kása formában, muffinba, fasírtba :)
Azon gondolkoztam, hogy vajon rakott ételbe rizs helyett milyen lenne a zabpehely? Te csináltad már így?
És mennyi kcalt ettél egy nap? Éhes voltál?
Most nem ismerem a Norbi dolgokat annyira, régen az első két könyvét olvastam ki, de azóta azért változott.
Amúgy sok dolgot zaphehellyel oldok meg.
És hol lehet Encse?
Akkor lányok felvirradt a hétfő, és elkezdem a kcal számolást, s most csak dia-welles dolgokkal főzök.
Remélem sokan csatlakoztok hozzám!
Szóval én olyan 1600 kcal-val indítanék az első héten. A Norbi cuccait annyira nem ismerem, de nekem van Dia-Well lisztem, tésztám. Amúgy a Norbi dolgait is ugyanaz a cég gyártja, nagyon nem tének el egymástól, a többi csak konkurencia, logo
márkanév harc...
Nem akarok éhezni, életmód váltás lenne...
Étkezésemet holnapra kb így terveztem:
R: Tejeskávé+ 2 db zabkorpa keksz 202 kcal
T: Tejbezabi almával kb 250 kcal
E: Karfiolleves
Tökfőzelék+virsli kcal még nem tudom, majd csak, ha megfőztem és kiadagoltam.
U: Joghurt
V: Csirkemell salival kcal még itt sincs meg.
Valami ilyesmi.
És Te?
Aztán gyalogolni akarok, de gyerkőc műtét utáni lábadozáson van itthon, így most nem megy ez, talán egy kis Norbi torna...
Arra gondoltam tapasztalatokat, főzési trükköket oszthatnánk meg egymással, illetve kitartásra ösztönözhetnénk egymást. Na és persze együtt örülhetnénk egymás sikerének!
valami ilyesmi...