Férfi termékenység tesztelés (beszélgetős fórum)
Sziasztok,
Van még valakinek tapasztalata ezzel a etsztel kapcsolatosan?
13000 ft volt, FertilitySCORE a neve. Elméletileg 2 próbára elég, de nekünk többre is. Nem csak a férjemet ellenőrizzük, én is voltam már orvosnál, kaptam is gyógyszert, Duphastont, de még nem vált be... Cisztám is lett, attól most vérzésem is van, épp így a peteérés közepette:(
Mindkettőnknél meg kell vizsgálni, hogy mi a helyzet, valószínűleg a párom is azért elmegy orvoshoz is.
Szia.
Ez igazán érdekes. Én is úgy tudom, hogy 3 naponta a legjobb az eredmény.
Nekünk lombik babánk van, és előtte 3 nappal kellett házaséletet élnünk.
Lehet hogy nem jó a tesz. Miért nem mentek orvoshoz (andrologiára) ott biztos megmondják hogy minden rendben van.
leírnád a teszt nevét? és mennyibe kerül? hány darabos? és miért pont a férjedet
" vizsgálgatjátok" ?
Sziasztok!
Férjemmel lassan már egy éve próbálkozunk, de még nem jött össze a babóca. Rendeltünk a netről a férjemnek egy olyan tesztet, amivel az ő termékenységét lehet mérni spermából. Én úgy tudom, hogy elméletileg, a spermáknak idő kell, hogy életképesre megérjenek, éppen ezért minimum 3-5 napot kell ön-megtartóztatni a próbához. Mi kipróbáltunk 4 naposan, majd egy naposan, majd fél naposan. És az az érdekes, hogy a 4 napos lett a leggyengébb, és a többi sokkal jobb lett. Mindegyik pozitív lett, de az egy és fél napos még termékenyebb. Szerintetek ez hogy lehet?? Talán a teszt nem megbízható? Csinált más is ilyen tesztet már?
További ajánlott fórumok:
- Miért a termékenyek tehetnek arról, ha másnak nem sikerül?
- PG/53 - termékenységi teszt - (törpemikroszkóp)
- A termékenység titkai
- Update-Dia-Wellness tesztelés, gyertek :)
- Sziasztok nem tudja valaki véletlenül hogy Hatvan környékén hol végeznek termékenységi vizsgálatot férfiaknál?
- ProCreation Férfi termékenység támogató kapszuláról tud valaki valamilyen véleményt?