PG/53 - termékenységi teszt - (törpemikroszkóp) (beszélgetős fórum)
Szia! Nekem maybe baby minimikroszkópom van (az elv ugyanaz), nekem hasznos infót nem adott, össze-vissza mutatta a peteérést,volt hogy mensikor is. Olyan hónap is volt,hogy durván 3 naponta páfrányos volt.Mindenre próbáltam figyelni,ne egyek-igyak előtte stb... Persze van aki esküszik rá,hogy tökéletesen működik,sajnos nekem nem jött be. Az én nőgyógyászomnak amikor megemlítettem,majdnem kiröhögött :)
Sziasztok!Ma jött meg, de már késett,így gondoltam kipróbálom a tesztet, és tiszta páfrány lett!! De peteérésem tuti nincs, így nem tudom mennyire megbízható... Volt valakinél hasonló??
Akkor én is gratulálooook!!!!:))
Gratulálok! Nekem is sikerült, nekem 14 hónapos a kislányom.
Hello. Most látom, hogy itt évek óta nincs mozgás.
én viszont akkor sikeresen teherbe estem, amikor utóljára itt aktív voltam, 2011.11.végén pozitív tesztem lett.....azóta másfél éves a lányom:)
Kívánok minden gyerekre vágyónak sok szerencsét!
Szia. A doki szerint ebben a honapban nem valoszinű a rendes peteérès, de a mikroszkóp ma is csak páfrányokat mutatott.....ugyhogy majd kiderül 2 hét mulva...
Szia. És azon a nap mikor páfrányos, ovuláciot jelent vagy azt hogy termékeny vagyok? A hőm még csökkenöben van, ebből gondom h még ovu előtt vagyok.....
Hello. Én ma úgy csináltam , hogy előtte több mint 2 órával nem ittam és totál páfrányos volt:) Nem tudtam hogy ennél is ez a teendő mint ovutesztnél....
Hát amugy érdekes, mert ugyanakkor az ovuteszt totál negativ lett.....hogy van ez???
Sziasztok! Nem tudom, él-e még ez a fórum, de hátha valakinek reményt adok: én sokáig nézegettem, de mindig csak "krumplikák" voltak, egyszer-kétszer vegyes, tehát a sok krumpli között volt egy-két páfrányfoszlányka. De legtöbbször semmi, csak maszatok. Nos, én igazából csak kíváncsiságból csináltam hónapokig, mikor csak beszéltünk a babaprojectről. Aztán mikor "élesben" nekiálltunk,abban a hónapban is nézegettem, de ugyanúgy semmi. Kicsit elkeseredtem, már aggódtam, hogy valami nem OK nálam, de képzeljétek, elsőre összejött a baba. Páfrányok nélkül is, simán. :)
Ez ismerős a végén én is inkább elrejtettem a fiók mélyére azóta is ott van.
Nekem nem használt, össze vissza mutatott, hol végig párfárnyos volt hol semmi:) A végén páros lábbal ugráltam rajta:)
Csatlakozom.
Nekem is össze vissza mutatott páfrányokat még a tesztek jók voltak meg a hőmérőzés.
szerintem a billings módszer jobb és olcsóbb is bárminél....
Szia! Betartottad azt, hogy a használat előtt kb 1,5 órával nem eszel és iszol?
Nekem van ilyen mikroszkópom, de nem tudtam használni. A "Pisilős" ovulációs tesztek jobbak.
Sziasztok!!! A segítségeteket szeretném kérni, aki használt már mikroszkópos ovu tesztet. Lehetséges az, hogy most múlt el a mensim, 5. napnál tartok, és már páfrányos? Nem korai ez még? Légyszike, ha valaki írna, nagyon megköszönném.
Én ma vettem meg és még nem láttam páfrányokat. Remélem valamelyik nap fogok...
SZERINTEM NEM OKÉ...vagyis nálunk nekem is és a páromnak is páfrányos volt minden nap...2 hónapon keresztül:) Igen a páromnak is...poénból csináltuk.
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
lenne még egy kérdésem:$, én midnennap megcsinálom, de nekem már nem látszódnak nagyon a gömbök, meg van mikor midnig páfrányos:S ekkor mi van? vagy még mindig gyakoroljam? csak mindig elfejtem:)
Szia M.Andi89!
Köszönöm a bíztatást, hiszek benne, akarom, és programozom!:-)
Majd megírom a fejleményeket. Szép napot!
először is köszönöm szépen a reagálást, és a segítséget. akkor betartom azt a 6-8 percet vhogy majd megszárítom :) Zéta! midnig a remény hal meg utoljára, ha hiszel benne és akarod a kisbabát akkor meg is fog érkezni :)
Erre én sem tudok pontos választ de szerintem ha betartjuk a gyártó utasítását 6-8perc az a legjobb.
Szia Andi!
Én már semmit nem tudok javasolni sajnos a mikroszkóppal kapcsolatban, belefáradtam. A legbiztosabb, hogy folyamatosan ultrahangon nyomon követem az orvosommal a peteérést, mert a hormonszint lehet ugyan peteérést jelző, ami miatt lesz páfrány, de még attól egyáltalán nem biztos, hogy valóban van peteérés:-( Látom néhány napja írtál, gondoltam reagálok, mert engem nagyon elkeserített, hogy a korábbi kérdéseimre senkitől nem kaptam választ.
sziasztok, én nem rég kezdtem el használni ezt a mikit, és az a kérdésem merült fel, hogy a várakozási idő míg megszárad, az befolyásolja e az eredményt. pl 10kor "köptem" és délután 5kor néztem emg. miután megszárad megszoktam nézni,akkor bubik vannak benne,de kéősbb meg már páfrány. kérlek mondjátok el a véleményeteket. előre is köszönöm :)
Az előbb kimaradt, hogy nődoki "elhajtott", merthogy bár még baba is lehet belőle, túl korai lenne UH és vérvétel (ez a barnácska idején volt), és hogy hormonvizsgálatot rendes vérzés 3. és 21. napján lehet végezni.
Sziasztok! Új vagyok az oldalon, a véleményeteket kérném. Augusztus 1-én volt a rendes vérzésem utoljára, utána 29-én 7 napig csak "barnáztam" (életemben még soha előtte), azóta nem jött meg rendesen, és a nyálból vett minta szinte minden nap páfrányokat mutat. A méhnyak nyákból soha nem volt páfrány. Tesztet még nagyon az elején, a barnázás idején csináltam (a barnázás 3. majd 7. és 10. napján), 3-at is, de mind negatív lett. Az elkeseredés miatt nem akarok újabb tesztet végezni, csak várni, hogy megjön-e vagy sem. Mit gondoltok, lehet ebből még baba?
Köszönöm előre is!
Szia Hachiko:ovulációs mokroszkóp és olyan 5000ft-ba került tavaly októberbe.sok sikert
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni milyen mikroszkópot vegyek? Leírnátok a nevét ide vagy priviben és kb mennyibe kerül! Nagyon szépen köszönöm. Gratula a babásoknak! :3
További ajánlott fórumok: