Undorodjunk együtt a polipoktól! (beszélgetés)
én felraktam egy polipsalatat a naplomba. Most akkor ez jo hozzaszolas volt? :-)
Nem....szegény polip csak polip....és még a fórumhoz sincs köze:-))))))))))))
Eredetileg baromira nem erről szólt a dolog,de a lányok elkanyarodtak...
sanyimaris = polip? Őt kell nem tolerálni?
Vagy valamit rosszul értek?
Én egyébként toleránsnak tartom magam, de ez az "öreglány" felcs***te párszor az agyam....
nah,szépen besült a korszakalkotó fórumunk,Csajok...ti ezt hagyjátok?? :)
Nem Sanyi gyerekek! Nagyon elkanyarodtatok szerintem.
hol van??ki ő most??
elhagytam a fonalat...
Sanyessz,,,,,, az ég áldjon meg:-):-)
Jolvanakkor, te is le vagy lassulva. :-) Udvozollek :-)
Nem véletlenul nem értettél, irtam egy hosszut, hogy Off _ sanyimaris stb
Off kikapcs :- ...........ide is irtam hosszut, aztan nem mentettem az uzcsit a forumba. Csak a polip részét. Jo hulye vagyok ma.
Jaaaaj már leesett!!!Bocs!:-))))))))))))
Elfelejtettem a sanyi,és Alexander között párhuzamot vonni,pedig egyértelmű:-)))))))))))
Jaaaaa, most latom, hogy azt a hozzaszolasomat nem kuldtem el Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :-DDD
Mit nem értesz?
Nem toleralni akartunk?
Alexander = sanyimarisellenor
:-) Ha mar lud, legyen kovér.
Ez itt az elvont dolgok foruma :-)
???
Nem értem....:-(((
Sanyika érdekes téma volt egyébként...
én jo voltam, mert offoltam sanyikaval.
Tolerating Alexander - Uj forum cim
Baccus....ja!És tényleg a polip lett a téma:-))))))
Ez tréfás!!!:DDDDDDD
Semmi baj,abszolút toleráljuk a fantáziátlanságot is :D
De viccen kívül,annyira aranyos,hogy emberek feltételezik,hogy a fórum tényleg arról szól,ami a címben szerepel :))
Igazad van. Az is lehet, hogy a labat osszekotik egy csomoval és akkor karika lesz. Hogy én milyen fantaziatlan vagyok. Csak még nem lattam mirelit csomozott polipot. CSak tintahal karikakat, azért gondoltam. Bocs :-(
arra még nem gondoltál,hogy a karika a kar kicsinyítő képzős változata ez esetben? Magyarán bébipolip-kar kisütve :D
Én nagyon szeretem a polipot. és nem értem, miért raknak fel ilyen hulye recepteket, mint ez a 2 itt a hoxan. Polipkarika kisutve - nincs is karikaja a polipnak, az a tintahal. LOL
Ó én megvédenélek ám, de lehet, hogy csak lincselés után fogok ráérni :)
Szerintem,ha most indítok egy "Aki látott már polipot,legyen kedves megosztani a tapasztalatait" vagy egy "Fogjunk össze,hogy mindenki tarthasson otthon saját polipot" fórumot,tuti meg leszek lincselve rövid úton. Szóval ne kísérts! :D
Igen,teljesen igazad van,amúgy megértettem az előbb is,hogy a csillivilli mit takart,és egyértelmű,hogy a szemből sokminden kiolvasható....hiszen a lélek tükre,ahogy mondani szokás....:-)
Félreértesz... :-) Én a belső "kirakatra" értettem, amit állandóan szajkóz... Hogy így a nőiség, meg úgy... Közben meg utálja az összes nőt, aki fiatalabb, vékonyabb, csinosabb, szebb nála (szóval nagyjából az összeset ;-) Néha elgondolkodom, hogy senki nem figyeli ennek a nőnek a szemét, mikor egy másik nővel beszél? Olvasni lehet belőle, de valóban, a kenetteljes hang meg a stílus, meg hogy ő "celeb"... Kétségkívül meg van csinálva az imázs...
Igazán szégyelld magad, micsoda diszkrimináció?
Mi legyen azokkal, akik még sohasem láttak közelről polipot s nem tudnak szólni e témában?
Azonnal tessék nekik-nekünk is fórumot indítani!
Csillivilli kirakat????????Hááááááááát az erős kifejezés,de értem a lényeget!:-))))))))))))))
Szerintem a Soma mamagésa van a nevek mögött ;-) Ő híres nőutáló a csillivilli kirakat mögött...
:Pß>
(hmmmm..has-simi,has-simi)
XD
Ha már ennyire szereted!:DD
További ajánlott fórumok: