Újból Horvátország.... Nyáron szeretnénk Rovinj-ban néhány napot eltölteni. Ajánlanátok nem túl drága apartmant, közel a tengerhez? (tudásbázis kérdés)
mi itt voltunk már kétszer és isteni volt! nagyon kedves a házinéni, légkondi, főzőrész van, még bidé is van a fürdőben. Gordana Vasiljevicet kell keresni,beszél angolul és olaszul perfektül.
nagyon tudom ajánlani!
Szia!! Én 4 éven keresztül jártam a szüleimmel nyaranta Rovinjba :) Sok élményem fűzősik oda, és csak szépek! 2 helyet tudok ajánlani, az egyik a Petra panzió, ahol a bűvár ismerőseink szálltak meg mindíg, ez kb 5 percre van a parttól, illetve ahol mi szálltunk meg,az kb 15 percre van a parttól autóval, de ez olcsóbb jóval! A házinéni-bácsoval olyan jóban lettünk a 2. év után, hogy meghítak minket vacsorázni, főztek nekünk midnenféle tengeri herkentyűt, aztán mi hívtuk őket vissza, és főztünk nekik , jó kis magyaros kaját :) Ha szeretnéd, megérdeklődöm a szüleimtől az utóbbi, telefonszámát, és e-mail elérhetőségét nagyon szívesen!
Remélem tudtam segíteni, ha van további kérdésed, szívesen válaszolok :)!
Szia!
Saját tapasztalatból sajnos nem beszélhetek, de találtam egy weboldalt, amit érdemes megnézni.(Megírom priviben.)Mi is ott kutatunk szállás után, idén mennénk először horvátországba. :)
Sajat tapasztalatokra lennek kivancsi. Az interneten ugyan talaltam nehany hasznosnak velt ajanlatot, de mint tudjuk a szemelyesnel jobb tapasztalat nem letezik.... Fontos, hogy közel legyen a tengerhez, mert ket kisgyerekes csaladdal mennenk!
Tavaly Porec-ben voltunk, ami szuper volt. Sajnos messzebb nem tudunk menni, mert en nem kapok olyan sok szabadsagot es nem akarunk ket napot csak autoban ülni.
Elöre is köszönöm!