Új nyomtatót vennék a T betűs hipermarketben. Nem tudjátok, adnak hozzá patront, vagy azt külön kell venni? (tudásbázis kérdés)
Így van.
Azt elfelejtettem, hogy mikor vettük a patront kb annyiba volt, mint egy nyomtató újonnan. Ráadásul ritkán használtuk, és beszáradt. :(
Aztán 2 évre rá kb mégiscsak vettunk camcung lézerest. Na az nem szárad be, hanem ha azt se használtuk sokáig, leült a por benne. Kiszedtem azt az " patront " megmozgattam, és lás csodát, tudtam még használni.
Szia!
Nem tudom,hogy miért ott akarsz venni,de feltételezem azért,mert jó olcsón van most.Nem ajánlom.Ha kifogyott a patron,akkor kb. ugyanannyiért kapsz is bele másikat,mint amibe került a nyomtató.:(
Ha meg márkásat szeretnél,akkor megbízhatóbb helyet javaslok.;)
Akkor mikor a patronos lett véve 1 - 1 volt hozzá, utántöltöttet vettünk később. A patronos csak az olyanoknak jó akik napi szinten használják, mert beszárad. Ez így nagyon drága.
Később lézert vettünk a te... ba. Ahhoz is kell előbb utóbb " patron " ( nemtudom a nevét hirtelen, nem ez )
Mi is ott vettük és volt hozzá egy, de felhívták a figyelmünket, hogy ezek hamar kifogynak.
4 hónapja használjuk és még nem fogyott ki.
További ajánlott fórumok:
- Tudtátok h van a T..CO hipermarket próbafülkéjének tükre mögött kamera?
- Érdemes ilyen olcsó nyomtatót megvenni?
- Otthon készíthető, előállítható, termelhető dolgok, amiért kár lenne a hipermarketbe menni!
- Szerintetetek mennyire használható a hipermarketekben kapható "Leg Magic", érdemes érte annyi pénzt kiadni?
- Milyen nyomtatót ajnlanátok, illetve nem ajánlanátok venni?
- Valakinek van arra vonatkozóan ötlete, hogy hogyan lehet "meggyőzni" egy nyomtatót - Epson SX210 -, hogy elfogadja a nem gyári patront?