Tudtátok h van a T..CO hipermarket próbafülkéjének tükre mögött kamera? (beszélgetés)
Tényleg???
Ez törvényes???
HÚÚÚÚÚÚÚ!!!!
Akkor látták, amikor az 1 éves lányom odapisilt a metlachira amikor a fürdőruhát próbáltam rá?????
Éljen! Nem szoktam ott próbálni, de csodálkoztam rajta, hogy-hogy ott éppen nincs kamera?
Tévedni emberi dolog...
Nem olvastam végig mindent, de van egy egyszerű módszer annak megállapítására, hogy detektív üvegen keresztül pofátlanul kukkolják az embert.
HA RÁTESZED AZ ÚJJAD A TÜKÖRRE LÁTSZIK MILYEN VASTAG A TÜKÖR, MERT A FONCSOR A TÜKÖR HÁTULJÁN VAN.
KUKKOLÓS ÜVEGNÉL A SPECIÁLIS RÉTEG ELÖL VAN ÍGY, HA AZ ÚJJAD RÁTESZED NEM LESZ TÁVOLSÁG AZ ÚJJAD ÉS A TÜKÖRKÉPE KÖZÖTT.
neee mááá tényleg???:DD
...de ez könnyen kiderithető...ha mondjuk beviszek egy türcsit...amit felteszek a tükörre..és csakis akkor veszem le róla h már átöltöztem...és megakarom nézni h miként áll a ruha:))
gondolom perceken belül ott vannak a biztonságiak:DDDD
azéé azt megkérdezném tőlük...h miért?....vajon ők mit mondanának?? -"láttuk h nem látunk semmit":DDD
Miért mondod?
Mindenkiben van valami szép.
:DDDDDDD
Lehet! ;)
Sziasztok!
Bocs,de nekem az Egészséges erotika című film jutott erről eszembe. :)))
Ha nem ismeritek keressetek rá a neten.
Röviden annyi,hogy egy gyárban a szocializmus építése alatt ládákat készítenek,szallag munkában.A bolt nagyon rosszul megy,a munkafolyamat utolsó fázisaként szétszedik amit összeszögeltek.Aztán az egyik lángésznek eszébe jut,hogy szereljenek videokamerát a női öltözőbe.Amikor jön egy vevő megmutatják neki a felvételeket,de csak azután nézheti végig,miután aláírta a szerződést.
Én voltam már olyan levis üzletben,ahol a próbafülke felett hatalmas tükör volt.Így azok akik kint álltak simán végignézhették az éppen bent tartózkodó "előadását".És ez nagyon keveseknek tűnt fel .De ez még nagyon régen volt.Azóta sem voltam levis boltban.Léteznek még egyáltalán?
Nekem az első rész nagyon betalált,nem bírtam abbahagyni! Nemsokára elkezdem a másodikat!
Amúgy tipikus multi szemlélet,én is dolgoztam multinál közel 10 évig,sok dologra ráismerek!
oké!te*o? :DDDDDDDDDDD
menjetek a zúzóhoz! :DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Ma megdöbbentő dolgot találtam egy próbafülkében. 😮
- Otthon készíthető, előállítható, termelhető dolgok, amiért kár lenne a hipermarketbe menni!
- Szerintetetek mennyire használható a hipermarketekben kapható "Leg Magic", érdemes érte annyi pénzt kiadni?
- Akárhányszor megyek egy üzletben a próbafülkébe,mindig tele...
- Máshol sem kapható a nagyobb hipermarketekben a Dolce Gusto Nestea Lemon kávékapszula?
- Új nyomtatót vennék a T betűs hipermarketben. Nem tudjátok, adnak hozzá patront, vagy azt külön kell venni?