Szerintetetek mennyire használható a hipermarketekben kapható "Leg Magic", érdemes érte annyi pénzt kiadni? (tudásbázis)
Én is rászántam magam, hogy vennék egy Leg Magicet. Ha valaki tud, akkor szóljon nekem, légyszi!
Egyébként az egyik madaras áruházban pont az árubeérkezéssel foglalkozom (de újonnan nekem drága), úgyhogy a hipermarketek Leg Magic-jei sem gagyibbak, mint bármelyik másé, az is eredeti tv shop-os termék. Viszont azt mondják, hogy az összes Leg-ek közül a Magic a legjobb.
Sziasztok!
Én is gondolkodom, hogy vennék egy ilyen gépet, de nekem sincs rá ennyi pénzem! Ahogy olvasom Eddit hozzászólását, az eredetit kéne megvenni. Páran írják, hogy a nem eredeti is nagyon jó combra fenékre, meg izomlázat is okoz. Akkor most melyiket érdemes megvenni? Mondjuk az egészségemet se szeretném tönkretenni, de ha a nem eredeti tapasztalatból már hatásos akkor az se lenne rossz. Na ezt most jól leírtam!
Szia!
Az enyém is Tescos és igen jó.Ha csinálom vele,elég gyilkos a combra,csípőre,popsira!!!!!
Sziasztok.
Kérlek segítsetek nekem! Már napok óta nézegetem a "LEG"-es cuccokat, de a magic számomra drága. . . ma voltam a madaras hipermarketben, és kipróbáltam a mastert. . hát nem igazán jött be, viszont láttam a tesco-s újságban vmi olyat, hogy leg trainer+ twister, akciósan 12ezer.
Van vkinek ilyen 2in 1? Szerintetek gagyi, vagy ez is hatásos?
köszönöm előre a válaszokat
Eladó egy eredeti Leg Magic gép,dobozban,garanciával dvd-vel.
16ezer forintért.
A gép még nem volt használva!
Érdeklődni a 06/70 283-33-61-es számon.
Még mindig eladó a Leg Magic! Eredeti, sérülésmentes, doboz is megvan, dvd-vel!
(Dél)Somogy megye
15.000 Ft.
Leg Magic érdekelne, eredeti!!!
Ha valaki eladná, írjon!
Előre is köszi...
Eladó Leg Magic!
Eredeti + Dvd! Kifogástalan állapot!
Ok: Hely és időhiány!
Irányár: 15.000 Ft
Dél-Somogy
Sziasztok!
szeretnék venni egy leg magicet hát ha könnyebben megy majd a fogyás.. ti mit gondoltok róla? érdemes? vki írja le a véleményét az email címemre (bebe02@c2.hu), előre is köszi
Kedves Dorka!
Igazából: nem tudom, hogy mi a lényegi különbség.
Én a Leg Trainer-t a Vivamax-nál vettem, 17.900 Ft-ért, akcióban! Lila a pedálja, uaz a dvd van hozzá, mint a Leg magichez!
Még négy hónapig garanciális.
Eladnám Leg Trainer-emet. Nem Tesco-s, vagy Auchan-os, a Vivamax-nál (gyógyeszközöket forgalmazó üzlet) vettem
Stabil, kb. 3X álltam rajta.
Ok: fitness terembe járok, nem használom, ruhaállványnak sem:)
Ár: 10. 000 Ft (én 17. 000-ért vettem)
DVD és diéta leírás van hozzá.
Akit érdekel, írjon privit.
További ajánlott fórumok:
- Tudtátok h van a T..CO hipermarket próbafülkéjének tükre mögött kamera?
- Mi használható visszér ellen?
- Tablet, mire használható?
- Kislány hány éves korától használhat tampont?
- Máshol sem kapható a nagyobb hipermarketekben a Dolce Gusto Nestea Lemon kávékapszula?
- Afrikai harcsafilét még kaphatok valamelyik hipermarketben?